Wpis z mikrobloga

Kolejny Archon i kolejna afera która według mnie idzie w złym kierunku. Zewsząd posty o tym jak Ei jest zła i potrzebuje buffa, mimo iż tak naprawdę jest SS tier supportem. Jedyny jej minus jako postaci to jej małe liczniki na skillu, są rozczarowujące delikatnie powiedzieć. To nie ona potrzebuje zmian tylko electro, które nie dość że p------i każdą reakcję w grze, to jeszcze electro reakcje nie mają crita. To nie wina postaci że nie pasuje do prawie żadnego teamu, gdyby była cryo czy hydro nie było by żadnych problemów. I teraz tli się iskierka nadziei że electro dostanie buffa, chińczycy są w-------i na maxa więc może powtórzy się sytuacja z Zonglim i geo.
#genshinimpact
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pie_Man: Przelicznik cięć skilla jest niski ale za to dostajesz boosta do ulta. To nie jest taki prostolinijny sub dps jak fischl. Pomijając kwestie dmg który i tak jest dobry przede wszystkim z ulta to daje dużo funu.

Nie ma co ukrywać, najlepiej kumpluje się z physicalami. Moja eula jest zadowolona z jej obecności.
  • Odpowiedz
@Pie_Man: Bo pomimo echo chamber na reddicie nikt nie sądzi że jest słaba, nawet na c0 z catch'em robi większy dps niż reszta archonów, każdemu też dodaje dimidż do bursta i energię. A jak biegam raidenem c2 z dzidą w teamku z eulą to po prostu nie ma contentu w grze gdzie można pojechać po pełnej bo nawet masanori czasem pada od euli zanim wogóle raiden wejdzie.

A chińczykom chodzi
  • Odpowiedz
@internet_user7: też mam C2 i EL, ale na C0 też byłem zadowolony z dmg, są też narzekania na to ile daje energy dla teamu, wg mnie bezpodstawnie, na reddicie jest filmik gdzie koleś z budową f2p robi rotacje burstów non stop
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pie_Man: Co to tu dużo powiedzieć electro musi dostać jakiś upgrade ale nie mówmy że Raiden jest słaby ma pożądanego ulta który daje fun. Pewnie będzie jak z Dżonglim że w koncu dostanie bursta po płaczu toksycznej części społeczności genshina xd Ja już się boje jaka inba będzie przy wprowadzaniu dendro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pie_Man: To ludzie chyba oczekują, że będzie doładowywać jak elektrownia trzech przełomów każdą postać nie będącą również electro XDDDD. Po to daje się baterię tego samego elementu aby nie było z tym problemu. Electro traveler może podbija er postaci, która zbierze kły ale z czym do ludzi raiden to inna liga jako całokształt.
  • Odpowiedz
@bukem: zobaczymy co z niej wyjdzie, zabrali jej crita bo ma wysokie mnożniki na ataku, do tego skill i burst skalują z hp, ponoć jakby miała crit to nie miała by racji bytu jako support tylko jako dps xD
  • Odpowiedz
@Pie_Man Ei nie jest SS tier supportem właśnie dla tego że nie pasuje do większości teamów. Bo gdzie ją możesz dać żeby to na prawdę miało sens a nie "bo można"? Do Euli ale wtedy wychodzi problem z tym że nie działa z Beidou albo do Yoimiyi pod overload. SS tier supportem to jest Zhongli co działa dosłownie ze wszystkim albo Kazuha co tylko w fizycznych drużynach jest bezużyteczny. To właśnie
  • Odpowiedz