Wpis z mikrobloga

Od 2 dni czaje się na trofeum w #farcry3 gdzie trzeba zabić 4 gości jednym wybuchem, zawsze trafiam albo 3 albo 5,6 a musi być 4, biegnę sobie na jakąś bazę do zdobycia i patrzę a w budce stoi sobie snajper, zawsze kusi mnie żeby ich pociągnąć z mojej snajperki która rozwala jeepy jednym strzałem no to bum jebnąłem gościa aż się nogami nakrył i oczywiście alarm, biegną na mnie mimo że siedzę kilometr dalej w krzakach za kamieniem, biegnie na mnie akurat 4 typów, tak się ucieszyłem, taka panika szybko szybko wybierać RPGa, wybieram, strzelam bez dłuższego celowania bo w końcu jest okazja i co? #!$%@? zabiłem 3 bo tak się podjarałem że w końcu się uda fuuuuuuuuuuuuuuck!

#ps3 #gorzkiezale #gry #konsole
  • 9
@klik34: Rakyat skończyłem kilka razy i nie zalicza, z tego co widziałem po komentarzach na YT to nie tylko mi, samochody zazwyczaj mają 2 i 3 gości :/ ponoć jak baza wzywa posiłki to drugie auto ma 4 osoby a mi po kilkunastu próbach wciąż ich nie ma 4.

@Windmark: Ja całą grę przechodzę z łukiem, dla mnie mogło by nie być innych broni :D łuk jest przecudowny, uwielbiam headshoty
@caiuscosades: Nie powiedziałbym że FC2 jest aż takie złe, fakt że #!$%@?ły outposty bardzo ale gra wciąż bardzo dobra jak na tamte czasy, dużo nowości wprowadzała jak czas/pora dnia, zabawa z nocowaniem i zegarkiem, ogień który niszczył wszystko, otwarty teren, zażywanie tabletek bardzo mi się podobało, zajebisty motyw no i fabuła, końcówka tłumacząca Szakala... zajebioza, czasami myślę o powrocie do tej gry.