Wpis z mikrobloga

@Piffpoff91: może doprecyzuje pytanie kolegi wyżej bo widzę że niezrozumiales przekazu tak jak ci plusujący. Jak można być fanem jarosława andrzejewskiego? Olgierdano ogląda żeby go wyjasnić a to róznica
  • Odpowiedz
@ryba9 dla mnie głupotą jest oglądać mexicano.
Jeśli uważasz że trzeba go wyjaśniać czy też oglądać jego filmy żeby tłumaczyć innym czemu jest debilem to chyba coś z Tobą jest nie tak.
Każdy kto ma jakikolwiek mózg wie że to dno i nie będzie sam z siebie tego oglądał.
  • Odpowiedz
@Piffpoff91: a to juz zalezy od osoby i od jej myslenia. Ty masz w------e na jakiegos smiecia a ja mam taki charakter ze nie popuszam i mimo ze mi nic personalnie nie zrobil to pokazal juz jaki to człowiek na kanale dlatego nad takim scierwem znęcalbym się ile sie da
  • Odpowiedz
@ryba9 70% polskiego YT to ludzie którzy udają kogoś innego,starają się okradać i oszukiwać swoich widzów. Z nimi też walczysz? Jarek ma takie grono hejterow bo jest łatwym celem. Coś jak wyścig na 100m z kulawym.
  • Odpowiedz
@ryba9 i co byś im zrobił? Uważasz że Knur jest jakimś bohaterem aby o niego walczyć?

Z tych wszystkich wojenek zachowanie Pampaliniego mi się podobało, powoli krok po kroku walczyć z zaśmiecaniem lasu przez strusia i udało się, jeden pasożyt w lesie mniej.
  • Odpowiedz
@Piffpoff91: napewno naplułbym w te zakłamane ryje a znając siebie i moje nerwy które często ciezko mi opanować moglbym ich potraktować całkowicie po męsku. Nie uwazam że knur jest bohaterem zeby o niego walczyć więc dlaczego nowak i kiedys andzejewski o niego walczyli? Tam wszyscy to pozbawieni godnosci i honoru przygłupy
  • Odpowiedz
@ryba9 popełniasz ten sam błąd co inni.
Sławek, Mexicano, Pato czy Pawełek WAWA to nie są normalni ludzie, oni różnią się od majora i knura tylko tym że się ciut lepiej od nich wysławiają.
  • Odpowiedz
@Piffpoff91: nie zgodzę się. Rudy, menel, pato pawelek wawa to cwaniaczki mające jakąs więdze i spryt w kreceniu i oszukiwaniu (nie licząc pedra z tą wiedzą bo on akurat nie ma zadnej) i porównujac ich do majora i konona który mają eweidetnie cos z głową jest nietrafiiane
  • Odpowiedz
@ryba9 a tam, zobacz że major zgarnia z nich najwięcej kasy, ma firmę podatki płaci, nawet maszynkę do marszczenia Freda ma, gość ogarnia te patostrimy lepiej niż cała reszta
  • Odpowiedz