Aktywne Wpisy

johann_10 +1059
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A p------e ta wasza ekstraklasę przecież dodanie jakiegokolwiek meczu z tej ligi to loteria. Tam jest 33% na remis 33% na wygraną faworyta i 33% na przegraną faworyta. 4 kupony przegrane przez weekend i prawie na każdym ekstraklasa wszystko zepsuła #mecz #ekstraklasa
źródło: 1000005487
Pobierz

@Towarzysz_Moskvin: ale piszesz, że to wina Balcerowicza, co jest bzdurą
@Saper86: Tak nie było na to czasu więc zamiast amputować odmrożone palce ujebiemy siekierą całą ręke pomimo dostępnej pomocy lekarkiej w postaci środków finansowych któryh państwo polskie nie było nawet z początku w stanie wydać.
Ale myślenie doraźne to domena polskiej polityki od zarania dziejów.
Później koniecznie zdaj relację, nie mogę się doczekać twoich wrażeń.
@Girl_Debord: ja sie jakoś nie borykam, a nie pochodzę z bogatej rodziny, natomiast mam wlasne mieszkanie, mercedesa amg i oszczędności.
@Girl_Debord: drastycznie zmniejszył inflację, wprowadzenie gospodarki rynkowej, umocnienie się złotego.
Czasem mi się wydaje, że najwięcej płaczą Ci którym urwało się partyjne koryto.
źródło: comment_16305779740SeTPbpNqokPxYSelMnUsg.jpg
Pobierz@Towarzysz_Moskvin: A co to za bzdury? Sporo przetrwało nawet w spółkach skarbu państwa jak przemysł zbrojeniowy(Bumar, Łucznik, Radwar), sporo upadło już później jak Ursus co może być przykładem bylejakości socjalistycznych tworów z zderzeniu z wolnym rynkiem, a dużo firm przeszło restrukturyzację tak jak polskie formy pociągowe PESA i Newag, które powstały na bazie komunistycznych zakładów i radzą sobie dobrze. Można pewnie wiele