Wpis z mikrobloga

siema, pracował ktoś w cloudworkers? Bo zgłosiłem się do nich jakiś czas temu, odpisali mi, że na chwilę obecną nikogo nie szukają i odezwą się jak będę kogoś potrzebowali i wczoraj napisali do mnie i nie wiem teraz czy warto w to wchodzić.
#cloudworkers #praca #pracazdalna
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

taka na szybko kilka smaczkow z ich strony

Nasi moderatorzy czatu uczęstniczą w tekstowych czatach online, na jednej bądź większej ilości platform społecznościowych. Ich celem jest animowanie tych społecznosci, stymulowanie rozmów i przez to pielęgnowanie długotrwałych relacji. Nasi moderatorzy zabawiają klientów, budują relacje, a także rozwijają relakcje z klientami tak, aby klienci czuli się dobrze.

Z tego co kojarze to moderator jest od czegos innego niz zabawianie doroslych xD

Gotowość
  • Odpowiedz
@Karora69: Czesc ! jesli wiesz cos wiece o tej firmie o ile podjeta zostala tam przez ciebie praca, jesli to mozliwe, chcialbym wiecej info ! znalazlem ich rowniez online i rozwazam aby zlozyc tam aplikacje ! zastanawiam sie czy oplacaloby sie tam podjac prace, jesli bylaby taka mozliwosc, pon-piatek po 8 h dziennie.. pozdrawiam
  • Odpowiedz
@undercloud: Zacząłem prace w 2020 - i wtedy 3 godzinki spokojnie starczyły by wbić 100 PLN czasami troche więcej.
Potem nastał covid stulejarze nie mieli z czego kupować monet, przestój gospodarczy i wtedy naprawde była lipa,
także może Ci ludzie co tam pracowali a ich znasz pracowali podczas pandemii... Mój rekord to 42 zł w godzine i 230 zł w 8 -
Ale ja pracuje po nocach, jak większosć agentów
  • Odpowiedz
@undercloud: moderatorzy siedzą na polskich czatach, są też zagraniczni , ale, że mi się nie chce wysilać to pisze im, że jestem kiepska w angielski i niech użyjo translatora xD ew. że nie rozumiem cyrylicy jak pisze Ukrainiec. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
Również tam pracowałem, ale jak zamiast Chipa przyszedł patryk, to popsuł zabawę. Największe kwoty jakie tam wyciągnąłem, oscylowały w granicach 2 tys euro miesięcznie. Ale nie jest to scam, kaska idzie co miesiąc ładnie. Jak to wygląda obecnie? Na pewno bardziej zwracają uwagę na jakość wysyłanych wiadomości, nie można po prostu wklejać tego samego do kilku osób. W tygodniku powszechnym powstał artykuł na ten temat, 'nadzieja za 3 tysiące'. Istnieją równiez inne
  • Odpowiedz
@symulatorklonow: A na dzień dzisiejszy wiesz jak to wygląda z zarobkami? bo w sumie ciekawa fucha xD
fakt faktem pewnie sporo tam oblechów jest, ale żeby sobie dorobić jakieś grosze to chyba starczy. Bo raczej jako praca pełnoprawna średnio się nadaje
  • Odpowiedz
@symulatorklonow: cześć,a jak wygląda sytuacja z rozliczaniem się ze wszystkich składek jako freelancer? Czy żeby tam pracować muszę mieć założona własną działalność? Jestem na etapie czytania umowy,ale pojawia się wiele niewiadomych, głównie dotyczących rozliczeń (składki emerytalne,ubezpieczenia,etc.). Jak to u Was wygląda?
  • Odpowiedz