Aktywne Wpisy
korniku +586
Mirki, czy jest jakieś prawo, ktore mowi o tym, w ilu Spolkach mozna zasiadac na raz?
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
źródło: temp_file936641796399883311
Pobierz
zbyszko-z-bogdanca +314
źródło: GVkvxXxWIAAgxV2
Pobierz

Najbardziej bałem się, że przesiadka ze 120hz na 60hz bedzie kłuć w oczy tak jak sie przesiadalem z Samsunga S20+ na Redmi Note 9 Pro, ale w ogole nie widze tego problemu na iPhone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1630335777BJXrMFQOB1cbXrVbreoAVM.jpg
Pobierz1. masz coś nie tak z wzrokiem
2. miałeś ustawione 60Hz-90Hz w smartfonie z 120Hz (bo jest taka funkcja)
W moim smartfonie jest 144Hz i dla mnie każdy smartfon 60-90Hz wygląda jak mocne lagi.
Też o takiej przesiadce myślałem, i właśnie na 12 pro max ale on jest mega nieporęczny. W międzyczasie miałem służbowego iphona więc pomyślałem, że fajna okazja na zapoznanie się z tym system, i w moim przypadku on do pracy się średnio nadaje, za dużo małych-średnich wad które irytują i w sumie nic co by to jakoś rekompensowało, no może po za teoretyczną ochroną prywatności.
Mam prywatnie P30 Pro który gabarytowo jest podobny i obsługuje go jedną ręką, jednak te 7.8cm szerokości (bez case) oraz kanciate rogi dla mnie są cholernie niewygodne, kilka razy podchodziłem do tego telefonu ale trzymając go jedną ręką czuje dyskomfort, a ciężko tego uniknąć np. w przypadku rozmowy przez telefon.
To już seria Note czy S20 Ultra od Samsunga mimo, że podobnej szerokości jest wygodniejsza
właśnie o to mi chodziło z tą "nieporęcznością", że przez jego kształt (mimo, że ładny) to po prostu źle się go trzyma, gdyby był odrobinę węższy może byłoby lepiej, ciekaw jestem czy przy 13 pro max to poprawiam, bo zerknąłem w google i wiele osób na to narzeka.
Ja miałem teraz chęć kupić 11 pro Max ale 2 letni telefon 800 zł taniej niż był to kpina.
Plan mam natomiast taki: biorę 13 pro max a jak mnie będzie irytował to sprzedam i kupię mniejszy znowu - teraz mam X i chce większy ekran ale troche mnie martwią wymiary pro max w codziennym użytku, szczególnie te boki ścięte i