Aktywne Wpisy

phaxi +121
w koncu n0rmictwo przestalo oblegac papaja wiec dopiero teraz tam poszedlem na test :)
wrap (z sosem ostrym) - lepszy niz z maka bo kurczak lepszy, reszta skladnikow tez dobra
kurczaki - soczystsze niz w kfc ale smak gorszy bo nie przyprawione mocno jak w kfc
bulka - ogromny kawal kurczaka i soczysty, sos dobry, bulka troche sucha, dobre ogurki i pomidory
frytki - #!$%@? 10/10 lepsze od maka for real (nie
wrap (z sosem ostrym) - lepszy niz z maka bo kurczak lepszy, reszta skladnikow tez dobra
kurczaki - soczystsze niz w kfc ale smak gorszy bo nie przyprawione mocno jak w kfc
bulka - ogromny kawal kurczaka i soczysty, sos dobry, bulka troche sucha, dobre ogurki i pomidory
frytki - #!$%@? 10/10 lepsze od maka for real (nie

Miguelos +46
Jedna z autorek książki o przegrywach która ma pojawić się 6 września jak widać chwali się posiadaniem broni czarnoprochowej. W połączeniu z jej nienawiścią do przegrywów staje się jasnym, że to niebezpieczna osoba.
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa

Padło na hałduro.
Spodobała mi się nazwa i pomysł jeżdżenia po hałdach.
Jako że pierwsze zawody to ni #!$%@? nie wiem co mam na to zabrać i jak się przygotować, więc pewnie będzie na jana :D
Ciekaw jestem jak ja sobie poradzę z podjazdami bo mazowieckie trasy płaskie jak cycki Milli Jovovich xD.
Cel - dojechać
Biorąc pod uwagę że w styczniu ważyłem 110kg a teraz 86 to mogę powiedzieć że już wygrałem :)
#rower #gravel #halduro
@PapugozZz: Brawo ty
@PapugozZz: kurde, jak? Ja się cieszę, że zszedłem do 100 z podobnej masy na początku roku.
Poszedłem w mocno restrykcyjne 2000cal dziennie, a jak dołożyłem do tego potem sport to mało się nie przekręciłem (nauczyłem się na własnej skórze że trzeba kompensować wydatek energetyczny na treningu).
Od kiedy zszedłem poniżej 90kg muszę się bardziej pilnować z jedzeniem (paradoksalnie jeść więcej).
Założyłem sobie 85 do końca roku, zrobiłem to koło czerwca i teraz trzymam się