Aktywne Wpisy

FuckYouTony +309

Kapitalista777 +74
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
#ladnetranski #crossdressing #crossdresser #femboy #sissy
źródło: comment_1630146178PkbbNDB7f26Z5rHOeV8SGa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A sąsiedzi niczego nie podejrzewają jak cię widzą?
Nie mam nic przeciw temu by ktoś się bawił w przebieranki, utożsamiał się z przeciwną/inną płcią niż biologiczna i nadał sam sobie inne imię/pseudo itd.
Nie mam problemu także z tym by inni (znajomi/przyjaciele/przypadkowi ludzie) bawili się z tą osobą w te przebieranki. Natomiast wymagam aby mnie do tej zabawy nie wciągano bo nie jestem zainteresowany. Nie będę udawał, że
@not_me
Uważam, że jeżeli tylko chcesz to masz prawo się nie leczyć i umrzeć na dowolną chorobę. Na tym polega wolność.
źródło: comment_16301751155wPqow7u7sa1ufM2kB7CuU.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora