Aktywne Wpisy
Czy picie 2 x w tygodniu po 3-4 piwka to prosta droga do alkoholizmu? Nie tym kaca, wódką gardze i mi smierdzi a wino tylko na jakims wyjsciu z pracy czy przy rodzinnym stole.
Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill
Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill

majnazwyczajna +19
Czy są tutaj ludzie, którzy tak jak ja po latach przejrzeli na oczy?
Moja historia:
- starsza siostra, miała zostać artystką (liceum plastyczne) w ciąży w wieku 19 lat i ślub z kasy starych
- starzy wynajmują mieszkanie w wojewódzkim dla niej, bombelka i tatusia, który się zmył szybko, przez X lat, potem kupno mieszkania dla siostry w centrum (2010 rok- ok. 600k.)
Moja historia:
- starsza siostra, miała zostać artystką (liceum plastyczne) w ciąży w wieku 19 lat i ślub z kasy starych
- starzy wynajmują mieszkanie w wojewódzkim dla niej, bombelka i tatusia, który się zmył szybko, przez X lat, potem kupno mieszkania dla siostry w centrum (2010 rok- ok. 600k.)
źródło: temp_file5118311145227581517
Pobierzdalej?
- płacić bo to chrześnica 5.3% (23)
- ani grosza 89.3% (384)
- coś innego? (koment) 5.3% (23)

#dokkanbattle