Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KeepCalm:to też jakiś dziwny jak go nie stać na podstawowe rzeczy. W przypadku Twojego znajomego widać jeszcze lepszy przypadek "Zastaw się a postaw się" żeby ludzie widzieli xD
  • Odpowiedz
@KeepCalm:to też jakiś dziwny jak go nie stać na podstawowe rzeczy. W przypadku Twojego znajomego widać jeszcze lepszy przypadek "Zastaw się a postaw się" żeby ludzie widzieli xD

@Lukaxd: właśnie o takich wyobrażeniach i p---------u jak Twoje mówiłem.
IT w FANG i firmach z tego poziomu przez kilka lat.
A w Polsce zastawić się nie może, choćby chciał bo brak zdolności kredytowej w Polsce. Mieszkania w Warszawie i
  • Odpowiedz
@KeepCalm: kolega ma 160 cm wzrostu? czy nogi wystawia przez szyberdach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SpalaczBenzyny: 180 cm chyba i jest chudy, dziewczyna też. Mówił, że w Macanie jest wystarczająco miejsca, chociaż raczej na styk niż z zapasem.

niech szuka hotele za które się płaci mało, zawsze to będzie wygodniej niż spanie w aucie,

no chyba, że 2-3 gwiazdkowy hotel nie licuje z prestiżem Porsche ( ͡
  • Odpowiedz
@KeepCalm: brak zdolności kredytowej, ale mieszkanie i fura za gotówkę? Co on rat za kredyty nie płacił latami i komornik go ścigał?
Przed IT w Polsce banki rozkładają nogi. Brałem kredyt jak miałem swoją firmę ledwo co 12 m-cy. Faktury mialem za 8-9 m-cy bo trzeba było skończyć pierwsze zlecenia. Zdolność już wtedy wyliczyli mi na dobrze ponad bańkę.
  • Odpowiedz
@KeepCalm: Lubie takich gosci z zajawka.

Wedlug wykopkow ( jak np. ten "mozg" wyzej) to kazdy z tych bogaczy robi zle i na pokaz, ale wiekszosc z nich jest za glupia,zeby pojac, ze tacy ludzie to skacza po ich lbach i to co dla niektorych wykopkow jest sufitem dla takiego goscia nie jest nawet podloga.

Tez mam dwoch takich kolegow. Fajni, skromni
  • Odpowiedz
@KeepCalm: brak zdolności kredytowej, ale mieszkanie i fura za gotówkę? Co on rat za kredyty nie płacił latami i komornik go ścigał?

Przed IT w Polsce banki rozkładają nogi. Brałem kredyt jak miałem swoją firmę ledwo co 12 m-cy. Faktury mialem za 8-9 m-cy bo trzeba było skończyć pierwsze zlecenia. Zdolność już wtedy wyliczyli mi na dobrze ponad bańkę.

@BRZESZCZOTEMPOJAJAH: jak nie zarobiłeś od paru lat ani złotówki
  • Odpowiedz
@bigger: nie wiem po co mnie wolałeś do tego wpisu. Szczerze mówiąc mam wywalone w to jak kto się nosi. Znam ludzi, którzy ledwo zarobili swoją pierwszą bańkę, a jeżdżą furą za niewiele mniej. Ale znam tez ludzi, którzy tych „baniek” mają sporo więcej i średnio po nich to widać. Sam na nikim się nie wzoruję tylko żyję jak mi wygodnie. Chcę pojechać na wakacje to jadę, chcę kupić sobie
  • Odpowiedz