30 minut temu skradziono mi mitsubishi outlander z parkingu biedry na ul. Ostródzkiej #bialoleka #warszawa. Miał charakterystyczną żółtą holenderską blachę i dwa dziecięce foteliki w środku. Trochę strzelam na oślep ale może ktoś coś zobaczy. Proszę o kontakt ze mną lub policją
@jerzyna-zeszczecina: napisałem "praktycznie", ale masz rację. Już nie kupisz ASX, outlandera zostało kilkanaście sztuk w PL. A w Stanach i reszcie cywilizowanego świata masz już Outlandera 2022 na płycie Nissana.
te Outlandery To istny dramat i ostre cięcie kosztów
Jest też dobra strona.. są tak proste, że tam nie ma się co zepsuć.
@krytyk__wartosciujacy: zgadza się, skrzynia jest pancerna ale trzeba wymieniać olej na czas i nie butować. U mnie orzy 140k padl jedynie napinacz paska a pozatym cała eksploatacja bez awarii. Mam nadzieje że uda się odszukać
Miał charakterystyczną żółtą holenderską blachę i dwa dziecięce foteliki w środku.
Trochę strzelam na oślep ale może ktoś coś zobaczy. Proszę o kontakt ze mną lub policją
#marki #zielonka #tarchomin #brodno #targowek #zabki
źródło: comment_1630059427bphRVi3xCPCYbpe1p6G5oq.jpg
PobierzJuż nie kupisz ASX, outlandera zostało kilkanaście sztuk w PL. A w Stanach i reszcie cywilizowanego świata masz już Outlandera 2022 na płycie Nissana.
Jest też dobra strona.. są tak proste, że tam nie ma się co zepsuć.