Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną

Vedar +1

Czy ktoś nie jedzie może z Warszawy (Wilanów) dzisiaj albo jutro do Łodzi?
Zapłacę lub mogę postawić flaszkę, byleby pilnie!
taguję #warszawa #wilanow #blablacar #lodz ##!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Rabe: Ja doskonale Cię rozumiem, po prostu jestem zdziwiony, że honorowanie takich rzeczy nie zostało jakoś ustalone na terenie UE. Gdybyśmy byli lub pisali o podróży do kraju poza UE, najlepiej na innym kontynencie to ziobro zdziwienia. Są kody 2d, wszystkie dane. Chyba łatwiej podrobić plastikowy dokument niż to.
@
No ale za granicą nie mają