Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do @marek-hoffmann bo w sumie ciekawi mnie to.

Żałujesz walki z Ozdobą? Jak się na to zapatrujesz po tak długim czasie (zaraz 3 lata będą od pamiętnego wydarzenia)
Po części Ozdoba przypiął ci łatkę ćpuna, więc mogło się to trochę odbić wśród twojego grona znajomych, ewentualnie współprac z markami.
Ciekawi mnie to bardzo. Nie wiem czy gdzieś o tym pisałeś, jak tak to mnie przekieruj żebyś nie musiał marnować czasu na ponowne pisanie tego samego.

#famemma
  • 12
@Jozek1: Czy ja wiem czy to ladka cpuna? Wedlug mnie to bardziej humorystycznie i memiarsko, przynajmniej tak mi sie wydaje. Z tego co Marek mowil, to po dzien dzisiejszy dostaje jakies #!$%@? wiadomosci od ozdoby ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jesli sie myle, to niech mnie poprawi

Edit:
To jednak Wardega mowil kiedy zapytano go o walke z ozdoba. Ze nie chce tak jak Marek otrzymywac dziwnych widomosci
@Jozek1: To długa i złożona historia, ale nabrałem już na tyle dystansu, że mogę zacząć powoli opowiadać.

Po części Ozdoba przypiął ci łatkę ćpuna - Ozdoba był tylko zapalnikiem, bo kłapał dziobem bez ustanku, a łatkę przypięli mi ci, co bez zastanowienia kupowali jego kłapanie. Zrobiłem co mogłem, żeby udowodnić jak było. Zrobiłem sobie 2 niezależne testy na 8 najpopularniejszych środków dopingowych. Dlaczego tylko Gola, Rozpara, laboranci, prawnicy i nasze żony
@marek-hoffmann

Szanuję za długą odpowiedź. Ozdupka swoje przesiedział i pewnie jeszcze przesiedzi w swojej norze, pisząc ciągle to samo.

Ogólnie jak sytuacją z Medusą albo Isamu? Były tematy na potencjalną walkę (przy konferencji do Fame MMA 3). Ucichło coś, a chciałem zobaczyć ciebie z Isamu. Zrezygnowali chłopacy czy federacja nie widziała tych pojedynków u siebie?