Aktywne Wpisy

wykop +55
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w

przegryw162cm +230

Żałujesz walki z Ozdobą? Jak się na to zapatrujesz po tak długim czasie (zaraz 3 lata będą od pamiętnego wydarzenia)
Po części Ozdoba przypiął ci łatkę ćpuna, więc mogło się to trochę odbić wśród twojego grona znajomych, ewentualnie współprac z markami.
Ciekawi mnie to bardzo. Nie wiem czy gdzieś o tym pisałeś, jak tak to mnie przekieruj żebyś nie musiał marnować czasu na ponowne pisanie tego samego.
#famemma
Edit:
To jednak Wardega mowil kiedy zapytano go o walke z ozdoba. Ze nie chce tak jak Marek otrzymywac dziwnych widomosci
Ozdupka swoje zrobił w federacji, szanuję go. Ale z wiadomościami dziwnymi mógłby zaprzestać, tym bardziej że 3 lata zaraz będą.
Znaczy się o AdBusterze ćpunie nie tylko Ozdoba mówił i wykopki, ale bywały filmiki co sięgały po kilka set tysięcy wyświetleń.
Tak też i mogło być.
Po części Ozdoba przypiął ci łatkę ćpuna - Ozdoba był tylko zapalnikiem, bo kłapał dziobem bez ustanku, a łatkę przypięli mi ci, co bez zastanowienia kupowali jego kłapanie. Zrobiłem co mogłem, żeby udowodnić jak było. Zrobiłem sobie 2 niezależne testy na 8 najpopularniejszych środków dopingowych. Dlaczego tylko Gola, Rozpara, laboranci, prawnicy i nasze żony
Szanuję za długą odpowiedź. Ozdupka swoje przesiedział i pewnie jeszcze przesiedzi w swojej norze, pisząc ciągle to samo.
Ogólnie jak sytuacją z Medusą albo Isamu? Były tematy na potencjalną walkę (przy konferencji do Fame MMA 3). Ucichło coś, a chciałem zobaczyć ciebie z Isamu. Zrezygnowali chłopacy czy federacja nie widziała tych pojedynków u siebie?