Aktywne Wpisy

Zielonykubek +22
Poproszę o jakieś szczere skuteczne rady jak zdobyć serce takiej dziewczyny? Prosiłbym bez żartów
#podrywajzwykopem #ladnapani
#podrywajzwykopem #ladnapani

źródło: IMG_20240721_115711
Pobierz
anonanonimowy321 +78
Miała być podwyżka 15% i zmiana stanowiska na leada, niestety nie pykło i skończyło się na propozycji podwyżki 7,5%. Zaproponowałem więc przejście na 4/5 "etatu" przy zachowaniu obecnej stawki, co udało się załatwić - teoretycznie więc udało mi się wynegocjować 20% ;) Wiadomo że "wincyj" pieniędzy każdy chce, ale zarabiam z żoną już tyle, że te 7,5% nie zrobiłoby za bardzo różnicy.
Chciałbym ten czas wykorzystać na swoje projekty (których jeszcze nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)) ewentualnie małe projekty komercyjne dla innych firm. Ktoś to już przerabiał? Chętnie poznam opinie czy wykorzystaliście ten jeden dzień czy po prostu sobie odpoczywacie ;)
Podwyżka 7,5% czy 4/5 etatu za starą stawke?
@A_Duda: póki czegoś nie wymyślę to tak będzie - ale motocyklem w Polsce w zimę nie pojeżdżę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@fiman:
@Pan-Zly ale to się zgodzą czy masz tak mało pracy że to nie ma znaczenia? :D
Jeżeli z ilością pracy nie będzie problemów to bym brał 4/5
@m944: fajny pomysł :)
@A_Duda: już ostatnio jak w zimie chciałem sobie kolektor wydechowy wyczyścić a skończyło się na ukręceniu 3 z 6 śrub, to sobie odpuściłem zimowe dłubanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fiman: mam bardzo samodzielne