Aktywne Wpisy

Mawak +51
Właśnie kłócę się z dziewczyną. Ona w porywie złości tak trzasnęła drzwiami zamykając się w pokoju że wypadł bolec z zawiasu i spadły drzwi. Kłótnia nie kłótnia ale jesteśmy w domu jej rodziców i drzwi naprawić trzeba. Ona zła na mnie #!$%@?ła nie żebym się nie dotykał bo ja cytując "nawet nie masz pojęcia jak te drzwi działają" xD
Po 15 minutach walki oparła drzwi o ścianę i jebla tym bolcem w
Po 15 minutach walki oparła drzwi o ścianę i jebla tym bolcem w

Karol_Kot +12
Sporo osób jest tutaj zdezorientowanych sytuacją, więc wyjaśniam. Jeśli czegoś zapomniałam, to proszę dopisać w komentarzu. Otóż, Kingi nigdy nie było, Baobab pewnie przeglądał randomową dziewczynę, bo jakoś nie wierzę, aby Tucznik specjalnie to zaplanował, jest za głupi. Niemniej jednak, zorientował się, że sądzimy, iż Kinga A. od smażalni ryb to jego nowa „kobieta życia”. Podsycał nastroje, Kinga A., zupełnie obca osoba oberwała rykoszetem, bo Tucznik postanowił się z nami zabawić, ukrywając

Widzicie koledzy, jak koleżanka kogoś szuka to musi być wow i zauroczenie. A jak facet kogoś szuka to ma dużo łatwiej, przecież rola bycia bankomatem jest taka OK.
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Tak właśnie widzę te różowe-przegrywki. Miłego dnia i z farcikiem na rejonie.
#przegryw
Każdy, niezależnie czy kobieta czy mężczyzna szuka kogoś komu będzie się podobać, z kim będzie to zauroczenie a potem coś więcej, bo nikt nie chce być opcją.
Z tym że u kobiety zawsze tym czynnikiem wow będzie uroda, nie ważne ile ma hajsu i co w głowie. A jako kobieta wiem, że facet może być brzydki jak noc listopadowa,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora