Aktywne Wpisy

waro +158
Przewaga zimowych igrzysk nad tymi letnimi:
1) Zima zawsze będzie fajniejszą porą do siedzenia w domu i oglądania telewizji od lata
2) Natężenie ślicznotek przekracza skalę przyzwoitości. Nie dziwię się, że po 2 dniach już zużyli tam wszystkie kondomy
3)
1) Zima zawsze będzie fajniejszą porą do siedzenia w domu i oglądania telewizji od lata
2) Natężenie ślicznotek przekracza skalę przyzwoitości. Nie dziwię się, że po 2 dniach już zużyli tam wszystkie kondomy
3)

cugowski +68
#mediolan2026 Pożegnam się teraz, żeby na spokojnie śmieszkować na ceremoni. Dzieki Wam wielkie mirki, mireczki, zimoni, osoby zimujące za ostatnie naście dni. Ta Olimpiada była dla mnie wspaniała głownie dzięki Wam wszystkim na tagu ;) Było mi niezmiernie miło ledwo otwierać oczy i czytać wszystkie 'niestety', których dostarczali Nam turyści oraz za wszystkie 'stety', których dostarczali Nam wszyscy sportowcy. Był to cudowny czas, niech te 4 lata miną tak szybko
źródło: cortina-stety
Pobierz

![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)
Ja znowu rzuciłem i chyba już po raz ostatni, bo męczące jest takie jaranie w kratkę. Jednak dzisiaj zakupiłem sobie spontanicznie coś takiego( ͡° ͜ʖ ͡°):
źródło: comment_1628970994nhbZNYHRbAU3E8iGUqP1hH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ja to w sumie nie mam zbytniego doświadczenia. Ostatni raz klasycznej tabaki próbowałem za gówniarza, a tak to tylko rapee.
W sumie to myślę, że tak nie będzie. Bywało, że w okresach kiedy miałem długą przerwę od fajek to bawiłem się z rapee, które raczej też ma nikotynę, jednak nie ciągnęło mnie przez to do fajek i nie było też problemu jak się skończyło. Chociaż ostrożność jest na pewno wskazana.
Swoją drogą to prawda, że tabaka nie uzależnia tak bardzo jak fajki? Chyba muszę zapytać na tagu dla wciągaczy,
Tak, mam odpowiednie przybory( ͡~ ͜ʖ ͡°) Właśnie najchętniej to bym wrócił do rapee, a zwykłą tabakę to tak raczej z braku laku kupiłem, przy okazji zakupów spożywczych.
Swoją drogą rapee potrafi mega podbijać różne fazy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mindrape: IMO mniej bo paląc działa szybciej, niż rapee. Chociaż w rapee możesz tak zwiekszyć dawke, że doprowadzasz się do wymiotów więc to tez inne działanie.
Z drugiej strony działanie rapee jest dłuższe po fazie wymiotów pobudzenia i klarownośc jest na wysokim poziomie przez długi czas. Ale im
Ja brałem kiedyś rapee zanim się załadowały grzyby i w połączeniu z medytacją, myślę, że zrobiło mi to dobry podkład pod tripa.
Później raczej nie dociągałem, chyba że na zejściu może.
Co ciekawe kiedyś miałem jeden sort z polskiego sklepu i wydawał mi się bardzo słaby
w porównaniu do poprzednich, ale jak wciągnąłem po jaraniu zioła to przechodziły mnie bardzo przyjemne fale energii, coś jak po emce i ogólnie ciekawy
Chociaż bad tripy są po to aby się z nimi mierzyć;)