Wpis z mikrobloga

Założyłem wykop i dowiedziałem się że Konfederacja to dzbany. Nie dawno zaś założyłem ćwierkacza i odkryłem twittera Żukowskiej oraz innych fajnolewaków i po przebrnięciu przez kilkadziesiąt twittow zaczynam dostrzegać podobieństwa.

Jak trzeba mieć nagrzane do łba, aby jednocześnie potępiać TVPiS za robienie ludziom wody z mózgów poprzez jednorodny przekaz i zapraszanie tych samych mord, aby za chwilę napisać że w sumie to TVN nie powinien prawaków zapraszać, bo są niewdzięczni i chcą go zlikwidować.

#neuropa #bekazlewactwa #4konserwy #antykapitalizm
venividi - Założyłem wykop i dowiedziałem się że Konfederacja to dzbany. Nie dawno za...

źródło: comment_1628784237SJZGTQ834S8Z7N7IphF706.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amantadeusz: Widzę, że należysz do dolnej ćwiartki w takim razie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A tak na serio, to spójrz na to co sie dzieje w sprawie tvn xD Kuce przyklaskują, bo ha tfu tvn manipuluje i lgbt
A co robi lewica? Ha tfuu dobrze tak tvnowi bo zapraszał libków i
  • Odpowiedz
@Xianist: Na szczęście nigdy nie brałem jej na poważnie i nigdy nie potrafiłem zrozumieć kto w Lewicy wpadł na genialny pomysł i zrobił ja rzeczniczką. Dla mnie to jedna z bardziej odklejonych osób na lewicy.
  • Odpowiedz
napisać że w sumie to TVN nie powinien prawaków zapraszać, bo są niewdzięczni i chcą go zlikwidować.

@venividi: Uważasz że tvn powinien zapraszać Grzegorza "Wyprawić na tamten świat" Brauna, który chcę, fizycznej, likwidacji dziennikarzy tvn'u?
  • Odpowiedz
@dioxyna: Niestety już po fakcie. Zamiast kawy jak złoto.

@CynicznyMarksista: Akurat Braun jest fanatykiem i za to jakie wygładza
poglądy, do stajni nawet nie wpuścił, ale nie w tym rzecz.

Okopanie się w swoich poglądach i dopuszczanie do głosu w stacji tylko ludzi o jedynych słusznych poglądach™ jest idiotyczne i robi na przykład TVP. Po co robić jednostronny circlejerk, jeśli nie po to żeby okopać się w przekonaniu że "moje plemię jest najlepsze i
  • Odpowiedz
To jest "nie", mam rozumieć?

@CynicznyMarksista: Nie, bo zależy mi na stronach sporu politycznego. Braun żadną strona nie jest, jest katolickim talibem.

redaktorzy mogą mieć swoje poglądy, i mogą mieć dowolność w wyborze gosciów, stacje mogą zatrudniać, i awansować, kogo chcą, ponadto stacje mogą mieć dane linie
  • Odpowiedz
bo zależy mi na stronach sporu politycznego. Braun żadną strona nie jest, jest katolickim talibem.

@venividi: No true scotsman? Tak swoją drogą, uważasz że Talibowie afgańscy są stroną w Afganistanie?
Ale idąc dalej, uważasz zatem że TVN powinien zapraszać kolegów partyjnych Taliba, takich jak Mikke czy Bosak? Oni są stroną?

telewizja powinna mu ten
  • Odpowiedz
Powinien do studia zaprosić wakcynologa iantyszczepa, i dać im rozmawiać?

@CynicznyMarksista: No właśnie do tego zmierzam. Ale nie zapraszanie talibów pokroju Brauna nie oznacza od razu że trzeba się branzlowac w swoim własnym gronie.

Tak samo do rozmowy o klimacie nie zaprosiłbym Korwina, bo plecie antynaukowe głupoty. Ale nie widzę problemu w tym żeby do rozmowy o polityce zaprosić polityków zarówno z lewej jak i prawej strony. Albo do rozmowy
  • Odpowiedz