Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Wytłumaczy mi skąd faceci koleżanek mają 3000 na zakup pierścionka i z 5000 zł na wyjazd na wakacje gdzie się oświadczają? ( ಠ_ಠ)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
źródło: 1000026376
Pobierz
Wojciech_Skupien +240
Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko".
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna

Jak jest ulica z ograniczeniem >30 km/h, bez chodnika, bez drogi dla rowerów to nie mogę całkiem jeździć hulajnogą elektryczną?
Wcześniej to wszystkie takie urządzenia były traktowane jako pieszy i można było poboczem jeździć, a teraz nie bo nie...
#hulajnogaelektryczna #hulajnoga
Po necie latają interpretacje przepisów z różnych komend policji i chyba wszystkie mówią, że nie widzą podstawy do karania za jazdę ulicą przy wyższych ograniczeniach.
@Utylizacja: możesz po wszystkich ulicach na których możesz jechać rowerem