@sztajek: Kupiłam w aptece, ale probiotyki był trudno dostępny. W 4 albo 5 aptece dopiero był. Myślę że najlepiej przez internet zamówić.
Biore chyba 2 tygodnie i na prawdę odczuwam znakomita różnice w stosunku do tego co było. Żyje jak dawniej! Budzę się z chęcią życia i radością. Mi pomogk ale nie wiem jak będzie u Ciebie.
@sztajek: trzymam kciuki, u mnie bardzo pomogło. Pierwszy efekt przyszedł po 2-3 dniach. Przygotuj się na mega śmierdzące bąki w pierwszym tygodniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@sztajek: @Gizmo_Clan: Panowie i Panie, jak efekty? Zamowilem dzisiaj, mam nadzieje ze uspokoi mi jelita bo ostatnio to co chwile jakies cuda sie z nimi dzieją
@remev: nie odczułem żadnej zmiany, nawet palcebo nie zadziałało. Ale... Kupiłem w aptece probiotyk i po nim zacząłem odczuwać różnice. Lepsze samopoczucie, więcej chęci do działania. Niestety, ale wyrzuciłem opakowanie i zapomniałem nazwy.
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
#probiotyki #wygryw
źródło: comment_1628610508r10h9mAT3TC7rV0Pdg6uIH.jpg
PobierzBiore chyba 2 tygodnie i na prawdę odczuwam znakomita różnice w stosunku do tego co było. Żyje jak dawniej! Budzę się z chęcią życia i radością. Mi pomogk ale nie wiem jak będzie u Ciebie.
co sądzicie ?