Wpis z mikrobloga

Mirki właśnie wróciłem z kołchozu po 3 zmianie niby praca 8h ale jestem tak w------y że masakra nie wiem czy nie rzucić tego wszystkiego w holere pracuję od tygodnia #pracbaza #przegryw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gruby_rychu jestem operatorem maszyn pracuję na lini gdzie muszę pilnować 2 maszyn cały dzień bieganina nawet napić się niema czasu kiedy kiedy ogarniasz 1 maszyne to w tym czasie 2 staje linia się zatyka
  • Odpowiedz
@4-pakZrana: no to ja tez na 4 brygady i tez niekiedy musialem 2 maszyny naraz ogarniac ale udawalo mi sie czasem kogos poprosic zeby mi posiedzial chwile przy tym i na papierosa szedlem ale to nie idzie w takiej robocie wytrzymac dlugo , podziwiam ludzi co sa w stanie tak robic lata
  • Odpowiedz
@4-pakZrana: daj sobie miesiąc. W mojej ex ex pracy chciałem rzucić wszystko pierwszego dnia. W ogóle nie ogarnialem co się dzieje, zupełnie nowe procesy, procedury, zasady, czułem się jak debil. Nawet zadzwoniłem wracając do domu do mamy i dziewczyny, że rezygnuję z tego. Po miesiącu już wiedziałem, że to najfajniejsza praca jaką miałem do tamtego momentu. Także daj sobie czas. Odejść możesz w każdej chwili.
  • Odpowiedz