Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +217
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Dr Sławomir Mentzen daje wykład na temat przyczyny szalejącej, PiS-owej drożyzny
@merciless85 , @PonuryKos123 , @0xCAFE , @altruistyczny , @Rabusek , @kuna999 , @rzydomason69 , @wojtas_mks , @Sam_w_domu , @m4cias , @Redaktor_Naczelny , @lukasj , @MisiuMajonez , @GeneralRakieta , @VrubeL , @retzev
#polityka #bekazpisu #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #prawakijestrobota #korwin #mentzen #polska #codziennaprzypominajkapispluslewicazawszerazem #gospodarka #biznes #pieni
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@wojteksrz: OK! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przydało by sie dopracować zasady na jakich ludzie mają byc wołani
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora