Wpis z mikrobloga

Tak czasami się zastanawiam...
dlaczego przegrywy liczą na zrozumienie od n0rmików?
No autentycznie nie potrafię znaleźć rozsądnych argumentów.

N0rmiki to są osoby dosłownie żyjące w innym świecie, nie chcą przyjąć do wiadomości, że ich "sukcesy" związkowe, osobowe, czy zawodowe to w większości za sługa dobrze wylosowanych genów (głównie wygląd).
Sam mam w rodzinie n0rmików którzy śmią mi prawić morały na temat mojego życia, bo im się WYDAJE, że KAŻDY MA TAK SAMO, że KAŻDY JEST TAK SAMO TRAKTOWANY jak n0rmiki?

A wy chcecie by te osoby was zrozumiały... dobre sobie.
Syty głodnego nie zrozumie.

Jak n0rmik może nas zrozumieć? Jak często nigdy nie byli wyszydzani, ludzie byli dla nich uprzejmi, mili, że potencjalne partnerki/partnerzy sami się "podkładali" i tworzyli sytuacje do romansowania, byli zapraszani na imprezy, a przyjaźnie same się tworzyły? Nasz żywot to wg. nich abstrakcja taka sama, jak ich sposób żywota dla nas.

Dla nich nasz żywot to nasz wybór, co niestety nie jest prawdą.
Bo to niby my wybieraliśmy żeby nas gnoić, mieć niski wzrost i brzydki wygląd, a dziewczyny nas unikały i z nas szydziły? Empatia magicznie znikała za każdym razem, jak pojawiały się takie osobniki jak my.
Przygryw nie dostanie lepszej i lekkiej pracy, bo przegrywów nikt nie szanuje. To odwieczne prawo natury - obrzydzenie słabością i niskiej jakości genów.

N0rmiki nami gardzą, sami sobie nabijają EGO próbując nam pomóc, ale ta pomoc nigdy nie będzie efektowna - chociażby dlatego że 1 n0rmik nie zmieni nastawienia reszty n0rmików wobec przegrywów.

My jesteśmy mięsem armatnim, środkiem do celu, frajerami (mimo że często mamy inteligencję większą od nich), beta bankomatami, sponsorami nie swoich dzieci (chociażby w podatkach) - tak zawsze nas będą postrzegać, i niestety to się nigdy nie zmieni, bo jesteśmy zwierzętami - z rozumem, ale niestety wciąż zwierzętami.

Empatia i litość? To nie dla nas - ktoś musi cierpieć, by ktoś inny szczęśliwy.

My jesteśmy skazani na życie w samotności - z wyboru społeczeństwa, a nie z wyboru naszego.

Więc pytam się jeszcze raz: dlaczego wy wierzycie w pomoc i zrozumienie od n0rmików?
#blackpill #przegryw
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Śmieszy mnie wiara tych przegrywów, że jakaś dziewczyna chce się nimi interesować, podczas gdy ma setki spermiarzy na skinienie ręki. No ale jak są tak głupi... ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@majki-kujo: >ładnie napisane jedyne wyjście to magik albo pośmiewisko do końca życia

Nie, po prostu stać się skrajnym egoistą, i srać na wymogi społeczeństwa, które się stara zgnoić nas na śmierć.
Porzucić starania o akceptację społeczeństwa i po prostu żyć po swojemu, bo i tak nie mamy na nic wpływu poza własnym życiem.
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD:

Myślę że problemem przegrywow jest to że nie wychodzą po za internet,nie organizują się i być może powinni działać jako siła polityczna ale nie pod nazwą przegryw i starać się bardziej dyplomatycznie ważyć poglądy.
  • Odpowiedz
@JediKnight: > Myślę że problemem przegrywów jest to że nie wychodzą po za internet, nie organizują się i być może powinni działać jako siła polityczna ale nie pod nazwą przegryw i starać się bardziej dyplomatycznie ważyć poglądy.

Hahaha,
To nie zadziała, bo my, jako przegrywy, jesteśmy wzgardzani za sam fakt istnienia, a jakby jeszcze zaczęlibyśmy jeszcze protestować, to by się skończyło... wyśmianiem, i olewaniem a w skrajnym przypadku zgnojeniu i wpierd*lu.

Przecież tak
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD:

To co piszesz jest w sporej części prawda ale sztuka w tym żeby stworzyć taką propagandę żeby działała na nasz korzyść.Kolejna rzecz struktury,wsparcie i to wszystko wymagałoby wielkiej odwagi i osobowości,nie obeszłoby się bez poświęceń.Dobrze jakby to ugrupowanie reprezentowały dobrze wyglądające osoby.Nie od razu Rzym zbudowano a im więcej w---------h mężczyzn,tym lepiej dla nas.
  • Odpowiedz
@JediKnight:

To co piszesz jest w sporej części prawda ale sztuka w tym żeby stworzyć taką propagandę żeby działała na nasz korzyść.

Żeby mieć dobrze działającą propagandę to trzeba mieć kontakty z ludźmi od PR czy marketingu - przegrywy oczywiście nie pochodzą bo to są kierunki i stanowiska operowane przed femoidy, a one widząc co byśmy chcieli zrobić, zaraz by zablokowały (solidarność jajników) albo nabiły taki rachunek że żaden
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD:

W sumie to chyba masz rację, pofantazjowac lubię( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ja z mordy nienajgorzej i pochylam się nad tymi problemami,dużo tutaj ludzi wykształconych,jakieś kadry może można by zbudować.Przegryw można podpiąć pod prawą mężczyzn.
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD:

Z tymi wymaganiami trochę przesadziłeś, chodzi o reprezentatywnych ludzi,nie modeli.
Chodzi też o jaki cel walczymy? Seksu za to raczej nikt nie dostanie, bardziej chodzi o większą ochronę tych ludzi, nagłośnienie problemu i podbudowanie ich mentalu żeby budowali lepsza Polskę.
Zdaje sobie z tego sprawę ale wierzę męska solidarność ,tym się różnią wielkie kraje od tych mniejszych że mężczyźni współpracują.
  • Odpowiedz
N0rmiki to są osoby dosłownie żyjące w innym świecie, nie chcą przyjąć do wiadomości, że ich "sukcesy" związkowe, osobowe, czy zawodowe to w większości za sługa dobrze wylosowanych genów (głównie wygląd).

@Zly_CzlowiekXD: dlaczego nie widzicie tego s----------a w głowie, a jedynie w wyglądzie? Może i masz rację - przegraliście na loterii genetycznej dostając niskie IQ.
  • Odpowiedz