Wpis z mikrobloga

@koob Właśnie wracam z Laganas. Tak jak mówisz imprezy do samego rana i trzeba zamykać okna w hotelu żeby zasnąć spokojnie, ale mi to nie przeszkadzało. Do plaży Laganas Beach z przepiękną i ciepłą wodą jest blisko spacerem. Z wycieczek koniecznie rejs dookoła wyspy oraz zobaczyć Zatoke wraku z góry.
  • Odpowiedz
@szuwarek-mini Byłem z biurem Rainbow. Hotel White Olive Premium Laganas. Wszystko ok poza tym, że wykupiłem wycieczki od biura, a na miejscu okazało się, że są tańsze w ofercie miejscowych organizatorów.
  • Odpowiedz
@szuwarek-mini Laganas sama mieścina nic ciekawego, pełno restauracji, barów, sklepów itp. Plaża mocno oblegana, leżaki po 6e dla dwóch osób na cały dzień, ale woda bajka i mega ciepła.
  • Odpowiedz
@szuwarek-mini w nocy jest trochę głośno, słyszałem muzykę każdego dnia i często krzyki imprezowiczów, ale okolica jest bezpieczna, śmiało można chodzić późną porą bez obaw. Hotel bez zastrzeżeń - czysto, trzy baseny, masa leżaków, jedzenie bardzo smaczne, nie mam się chyba do czego przyczepić
  • Odpowiedz
wykupiłem wycieczki od biura, a na miejscu okazało się, że są tańsze w ofercie miejscowych organizatorów.

@Tyler97: Są tańsze ale za to gorsze. Kupiłem jedną wycieczkę w miejscowym ABBA i na kolejną pojechałem już z biurem.
  • Odpowiedz