Aktywne Wpisy

Femme-nie-Fatale +181
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki

witold54 +54

USA zaproponowały Marka Brzezinskiego na ambasadora.
pis się nie zgodził, bo uznał że Marek Brzezinski jest Polakiem i musi się zrzec obywatelstwa.
Brzezinski powiedział że nie jest Polakiem i nie ma czego się zrzekać.
PiS nalegał że musi złożyć odpowiedni wniosek przed Dudę, że Polakiem nie jest.
USA uznały to za policzek i zagrozili, że albo nie będzie ambasadora, albo Brzezinski będzie tylko charge d'affaires czyli de facto to obniżenie rangi stosunków dyplomatycznych.
pis się zesrał.
czubki myślały, myślały co by tu wymyślić no i wymyślili.
znaleźli umowę z lat 60 (z czasów PRL!!! a to przecież wg pisu nie była Polska), że jeśli dziecko ma rodziców z dwóch różnych krajów socjalistycznych to w momencie ukończenia 18 lat. dziecko nabywa obywatelstwo matki.
A że matką Marka Brzezinskiego była czechosłowaczka to gościu się dowiedział, że jest Czechem XD
czaicie to? to wygląda jak z komedii a oni takie cyrki urządzają w relacjach z naszym głównym sojusznikiem (info ze stanu po burzy). Nie dość, że w UE Polska jest uważana za wrzód na europejskiej dupie tak teraz dążą żeby amerykanie tak nas widzieli. kompletnie nie pojmuję o co pisdzielcom chodzi, widać, że agentura rosyjska u nas silna.
#bekazpisu (choć tu chyba nie ma z czego się śmiać) #polityka #polska #bekazprawakow
?
Daj jakieś legitne źródło.
https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/ambasador-usa-w-polsce-okazalo-sie-ze-mark-brzezinski-nie-jest-polakiem/xe9vc7g.amp