Wyrazy szacunku dla pana Praktyka za to, że robi świetną robotę nie efekciarskim montażem, "błyskotliwymi" komentarzami czy przepisami wysranymi z Księżyca zawierającymi makaron ze szwajcarskiej mąki mielonej sposobem tradycyjnym czy cebuli rotszwalckiej wyhodowanej w ziemi torfowej tylko zajebistym i własnoręcznie wykonanym jedzeniem, brakiem wspomnianego YouTube'owego efekciarstwa i kompletnym minimalizmem, który chce się oglądać. I jak u pana Makłowicza, zawsze chce mi się jeść podczas oglądania.
Chapeau bas.
Jeśli ktoś nie kojarzy kanału to naprawdę warto obadać.
niedługo wracam do #pracbaza jak wygląda sytuacja z #ppk ? warto czy nie warto? raczej nie planuje trzymać tam kasy do 60+ bardziej wypłacać raz w roku ewentualnie jakiś dłuższy okres czasu na jakiś większy wydatek
Chapeau bas.
Jeśli ktoś nie kojarzy kanału to naprawdę warto obadać.
#gotowanie