Wpis z mikrobloga

@MrAndy Spoko pakiet się robi. We wtorek jak podali info to byłem mocno podekscytowany. Tylko przypomniało mi się parę rzeczy: ich wtyczki nie mają standardu NKS, GUI mają bardzo fajny, ale miałem problemy z nimi na Logicu, Reasonie, crashowały się. Oni ogólnie to mają debilnie rozwiązany development tego. Bo zespół od aplikacji mobilnych pisze też desktopowe wtyczki. Przez co ani jedne ani drugie nie są dopieszczone na maksa. Choć te iOS
  • Odpowiedz
@RitmoXL: U mnie tylko czasami się ARP wykrzacza ale reszta w Cubase chodzi bardzo ładnie. Swoją drogą ciekawe czy w v4 będzie już Karma? ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak patrząc z boku - szkoda, że Yamaha w ogóle nie idzie w stronę VST - tyle fajnych synthów by było ...
  • Odpowiedz
@MrAndy I co jest najlepsze to myślę, że Yamaha z tej wielkiej Trójki to by to najlepiej zrobiła. Na maksa. ( ͡ ͜ʖ ͡) W dodatku myślę, że Yamaha by rozbudowała tak te synthy. Marzenia... Mnie tylko kręci Roland JD800. Myślałem żeby kupić licencję permanentną. Jednak jak patrzę na ten cały Roland Cloud i czytam doświadczenia ludzi to wychodzi na to, że Korg to i tak
  • Odpowiedz
@MrAndy: Cena zaporowa. Zwłaszcza, że ja tych wtyczek nie użyje. Zmieniłem kompa. Mam Appla z M1 i staram się już instalować tylko synthy natywnie napisane na ten procesor. Patrick Kuntz czyli Tal Audio pięknie wszystko przepisał szybko. Tal Juno to moje ulubieniec. Panowie z AAS i ich Ultra Analog 3 też mega robota. Ja wiesz Ultra Analog kupiłem pierwsza licencję jeszcze jako student. Haha. 2008 rok. Normalnie kurierem do mnie
  • Odpowiedz