Wpis z mikrobloga

@eNse:
a może nie dawałeś qrwie miodu i temu się zacięło, echhhh

nie no, ten motor fajny, mocy sporo, buda w miarę lekka, R6 pięknie brzmi

nie jesteś stratny tylko to jest koszty przyjemności, tak na to patrz xD
  • Odpowiedz
@eNse:
pyk pyk pyk, jako tako i fajrant, dobry chiptuning łyka ten motor jak Sasza Grej spust

ziomek miał e60 535d po witamince, prawie płakałem jak mnie przewiózł po trasie xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PanKracy582: no ja miałem 204 zrobione na 290 i 3 lata piec śmigał bezawaryjnie. Aż w końcu nastąpił sądny dzień. Okolice 300hp są w sumie wystarczające jak dla mnie, wiadomo chciałoby się więcej ale to już grubsze koszta się zaczynają
  • Odpowiedz
@Fajoski: mam 728iL więc co ty byku wiesz o nie szybkich autach ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale i tak ją kocham bo to jest auto do toczenia się i czerpania przyjemności z jazdy. Chociaż na moje skromne potrzeby m52 w tej budzie i na sporcie w zupełności wystarczy do dynamicznego włączenia się do ruchu. Mój egzemplarz jest wyjątkowo bezawaryjny bo po 5k startowego wkładu to w
  • Odpowiedz
@imargam_2137: jesli chcesz troche dodatkowej mocy to polecam kolektor dolotowy z M50B25 (jesli 1x vanos, m54b30 jesli dwa), bedzie zdecydowanie przyjemniej - sam mam tak w 528i i jest bardzo przyjemnie :)

@fbkq: Zapraszam na kolejne przejazdzki:)))

@phil2684: Dzieki!
  • Odpowiedz
@PanKracy582: kimbex chyba gonił po 200k i to dwie sztuki, dziś też jakaś była w podobnej kwocie na e38 empire co zabawne f01 w alpinie to te same pieniądze albo nawet jest tańsze xD musiałbym na starość mieć na prawdę dużo pieniędzy żeby dać 200k za e38 ale wtedy pewnie będzie 5x droższa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ale jest piękne, w takich siodemkach sobie wyobrażam mafie w 1995. (ʘʘ)

@husqvarna: bo w tym jeździła mafia w dziewięćdziesiątych xD
Mam nadzieję, że op dobrze umył tapicerkę ze wszystkiego co tam było żeby psy nic nie wywąchały przypadkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Fajoski: kurde, M60 i to jeszcze long, genialna :D. Lata temu śmigałem po Wiedniu zwykłą e38 tylko 3,5 kumpla i mega dobrze wspominam, na trasie jak czołg i w ogóle to było auto za 1200 euro bo miało dziurę w progu i skrzynia raz na czas świrowała xD w sumie mogłem ją wtedy odkupić, ale człowiek nie myślał o takich wydatkach. Ogólnie jakby zaszczepić takie 6 albo 8HP to wóz
  • Odpowiedz