@PanKracy582: brałem pod uwagę tylko ten silnik, akurat się trafił long 10km od mojego domu, w dodatku z niskim przebiegiem i fajnie utrzymany - grzech było nie wziąć (ʘ‿ʘ)
@Fajoski: poszedłem półśrodkiem i kupiłem e46 coupe, też spoko i mam sentyment do nfs mw. Na razie muszę kupić jakieś auto na trasy za granicę i marzenia idą w odstawkę
@Fajoski: ile dałeś z ciekawości? Powiem ze z manualem spokojnie się pół sekundy do setki schodzi, no ale do siódemy nie pasuje. Zresztą to auto nie musi być sprinterem
@PanKracy582: 32tys, ale przyzwoita opcja, brak korozji i szpachli, no i na bieżąco serwisowana - w pierwszy serwis wpakowałem 2k, w porównaniu do e39 528i które też było spoko to poszło 3.5k. E32 735i miało być moim pierwszym autem, więc szanuje :D
@Fajoski: @PanKracy582: noo pociąg zdecydowanie odjechał. 4 lata temu miałem okazję wziąć 740i w idealnym stanie i na dopasie i to w gazie za 20k, a mi się co zamarzylo? E46 330d które było moją finansowa porażka i straciłem na niej ponad 15k..
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
#motoryzacja #bmw #e38 #pokazauto
@husqvarna: To akurat rocznik 95, dziękuje!
@Gimnazjum_im_znanego_papierza: Marzenia trzeba spełniać a to już chyba ostatni gwizdek na takie auto.
Moje 4.4l ostatni miesiąc produkcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
echhh E38 takie 740iL mieć 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
właśnie przedlift
sam nie wiem czy lepiej 4.0 czy 4.4, jakieś vanosy srosy echhh
ja to w 7er mam silnik prehistoryczny- M30
Powiem ze z manualem spokojnie się pół sekundy do setki schodzi, no ale do siódemy nie pasuje. Zresztą to auto nie musi być sprinterem
E32 735i miało być moim pierwszym autem, więc szanuje :D
@Fajoski:
o kur, to już pociąg odjechał xD
ch mi w d, już nie będzie E38... chyba, że trafie milion w totka
na Twoim miejscu- wszystkie szybki na ciemno i elo
zazdro sprzętu (づ•﹏•)づ
@eNse:
ważne, że było fajnie, prawda? bo było fajnie? XD
to jak u mnie (。◕‿‿◕。)
panie, za bardzo żeś pan dawał na zimnym xD