Aktywne Wpisy
steryd_ +70
wysokiewiczplum +15
Pięknie absolwenci zawodówek z powiatowych zaczynają miażdżyć wielkich wykształconych z miast wojewódzkich.
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do

#motoryzacja #bmw #e38 #pokazauto
źródło: comment_1627586702mTNKFpeCGldU4krvUjbf69.jpg
Pobierz@husqvarna: To akurat rocznik 95, dziękuje!
@Gimnazjum_im_znanego_papierza: Marzenia trzeba spełniać a to już chyba ostatni gwizdek na takie auto.
Moje 4.4l ostatni miesiąc produkcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1627587682m04wuzuSyZfxrUgqIEr146.jpg
Pobierzechhh E38 takie 740iL mieć 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
właśnie przedlift
sam nie wiem czy lepiej 4.0 czy 4.4, jakieś vanosy srosy echhh
ja to w 7er mam silnik prehistoryczny- M30
Powiem ze z manualem spokojnie się pół sekundy do setki schodzi, no ale do siódemy nie pasuje. Zresztą to auto nie musi być sprinterem
E32 735i miało być moim pierwszym autem, więc szanuje :D
@Fajoski:
o kur, to już pociąg odjechał xD
ch mi w d, już nie będzie E38... chyba, że trafie milion w
@eNse:
ważne, że było fajnie, prawda? bo było fajnie? XD
to jak u mnie (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1627589483JQvEJPwauri24r5A1Yi2En.jpg
Pobierzpanie, za bardzo żeś pan dawał na zimnym xD