@BekaZWykopuZeHoho: Mogę nie kojarzyć, bo niektórzy na Frondzie wstydzą się podpisywać tych swoich gownoartykułów i podpisują pseudonimami lub inicjałami.
Mogę nie kojarzyć, bo niektórzy na Frondzie wstydzą się podpisywać tych swoich gownoartykułów i podpisują pseudonimami lub inicjałami.
@Pan_Mysz: taki wstępniak do ich twórczości: Mirosłowa i Marzena Salwowscy są autorami m.in. portalu kulturadobra.pl, który w zamierzeniu ma pomagać rodzicom dobierać filmy, przy których dzieci mogą wychowywać się w katolickiej wierze. Moje dwa ulubione artykuły:
@SynGilgamesza nieprzynależność do stowarzyszeń wierzących w czary i magiczne chlebki to IDEOLOGIA xdd jak putin wpadl na to, by dzielić swoich sąsiadów takimi bzdurnymi tematami do podsycania to nie wiem
Ja nie potrafię sobie wyobrazić, jak BTC może jeszcze rosnąć przy tej kapitalizacji. 2 bln $, każdy +1% to jakieś nowe 20 mld $ dodane do kupki, normalnie kosmos. Skąd ta kasa się bierze?
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #ateizm
Komentarz usunięty przez moderatora
Ideologia - zbiór idei, poglądów i przekonań
Jak można nazywać ateizm ideologią, jeśli ateizm definiuje wyłącznie jeden pogląd - brak wiary w
@Pan_Mysz: taki wstępniak do ich twórczości: Mirosłowa i Marzena Salwowscy są autorami m.in. portalu kulturadobra.pl, który w zamierzeniu ma pomagać rodzicom dobierać filmy, przy których dzieci mogą wychowywać się w katolickiej wierze.
Moje dwa ulubione artykuły:
@SynGilgamesza: Bo to prawda.