Aktywne Wpisy
Operator_imadla +408
Bardzo ciekawy wpis lekarza który leczył alkoholika:
Jedne z najtrudniejszych decyzji dla lekarza 😓
Pacjent - lat 31 - przyjęty na oddział z powodu ostrej niewydolności wątroby. Badania i wywiad… a w wywiadzie ciężki a-----l - w---a i w----y w ilości nie mniej niż 0,5l dziennie !!!
Wątroba
Jedne z najtrudniejszych decyzji dla lekarza 😓
Pacjent - lat 31 - przyjęty na oddział z powodu ostrej niewydolności wątroby. Badania i wywiad… a w wywiadzie ciężki a-----l - w---a i w----y w ilości nie mniej niż 0,5l dziennie !!!
Wątroba

paincreator +81
Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
źródło: temp_file2504842597476491843
Pobierz

A. Atelier Cologne - Pomelo Paradis
Cena: 1,9 zł/ml
Ilość: 150ml
parfumo 7,5 | fragrantica 4,09
B. Tom Ford - Noir EDP
Cena: 3,0 zł/ml
Ilość: 80ml
parfumo 7,7 | fragrantica 4,02
C. Joop! - Homme EDP
Cena: 1,1 zł/ml
parfumo 7,8 | fragrantica 3,93
D. Montblanc - Legend Spirit
Cena: 1,1 zł/ml
parfumo 7,4 | fragrantica 4,02
E. Carner - El Born
Cena: 3,8 zł/ml
Ilość: 70ml
parfumo 7,5 | fragrantica 4,17
Trudno zbiorczo coś o nich powiedzieć, bo zupełnie nie mają ze sobą nic wspólnego. Wszystkie są spoko na swój sposób.
Odleję wszystkie od 10ml.
Dekanty 2,5 zł/szt.
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)
Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)
+UWAGA: z końcem lipca czyszczenie magazynów, będę wypychał wszystkie paczki (wszystkim, bez wyjątków)
źródło: comment_1627247283nvbZ3MxTZSGd04r9ikJXTK.jpg
PobierzJoop! - Homme EDP 10ml
@Nicholas_Urfe: już się boję tego podsumowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)