Wpis z mikrobloga

No i Sekiro złamane w pół. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wbrew pozorom patrząc na ilość osób mówiąca ze to najtrudniejsza gra FS, wręcz wymagająca poziomu easy; myślałem ze mnie złamie ze względu na motyw parowania, którego nigdy nie stosowałem i nie ogarniałem nawet w BB. Tutaj zonk bo mega łatwo można było się nauczyć co i jak. Fakt faktem było sporo #!$%@? i chęci rzucania padem, ale finalnie tylko Isshhin mi zajął prawie 2h do pokonania go. Natomiast ranking najtrudniejszych bossów dla mnie to: 1) Isshhin 2) Sowa 3) Mniszka ta prawdziwa 4) Małpa 5) Genichiro na zamku a z mini bossów to zdecydowanie te wszystkie ninja i pijaki. Mega trudni przeciwnicy. Ogólnie gra świetna i polecam wszystkim, aż żałuje ze już skończyłem
Teraz pora na DS1 albo DS2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sekiro #fromsoftware #gry #darksouls
  • 4
@FPmaster: Ja nie umiałem przejść Bloodborne, a Sekiro przeszedłem - wbrew opinii, ze to Sekiro jest trudniejsze ;) No ale potem Bloodborne też przeszedłem i dzisiaj ono jest dla mnie łatwiejsze niż Sekiro. Tzn. generalnie Sekiro też się stało dosyć proste - z wyjątkiem bossów. Tam jest hardcore jak nie wiem.
@Choir: Nie, zrobiłem go chyba za 5-6 podejściem. Typowy soulslikowy boss w którym chodzi o to by wbiec mu na plecy i używać parasola jak skacze. Małpa tez taka była tyle ze bardziej chaotyczna stad tez jest w topce dla mnie