Wpis z mikrobloga

@SzelmaMonisia: Jest więcej sensów słowa "r------ć" niż "nie zarabianie". Wystarczy popatrzeć na bardzo kiepskie wyświetlenia, ledwo 20 tysi na każdym filmie to jest porażka totalna. A i nie wiem jak ty, ale ja mu zarabiać nie pozwalam () A zarabia to głównie na trollach i hejterach szkolniaków a nie hejterach latexów.

hejterzy latexow wszystko wiedza

No nie z głównych kanałów a ze źródeł
  • Odpowiedz
@Verdundrin: ok .. no to mu zabron zarabiac ...jak dla mnie to niech zarabia i kazdy inny co ma kanal o szkolnej tez .. maja glowy do tego to niech to robia i kase zbijaja .. ja popieram kazdy schoterski kanal i im podobne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SzelmaMonisia: Wiesz, nie chodzi o sam fakt zarabiania bo to pół biedy. Chodzi o to, że się kryje z tym jak p------y i wychodzi na zwykłego złodzieja. Nie mówiąc o tym, że kasuje z internetu KAŻDĄ informację o tym, że np dobierał się do konta bankowego majora. Naprawdę jakby wyszedł i powiedział wprost, że "Trza być sprytnym i j---ć debili na hajs" to byłoby mniej dymu wokół jego osoby. A
  • Odpowiedz
@Verdundrin: no niby sie kryje ale kazdy kumaty wie ze to slawek za tym stoi .. ja wiem troche o sradku i znam go..wiem jak sam probowal cos na yt dzialac ale mial ogromny hejt ..popieram co zrobil i robi .. wiesz , kiepskie jest to ze ludzie ktorzy go wogole nie znaja tak go hejtuja..sradek jest sprytny i inteligentny i to wyszlo na jego plus( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@SzelmaMonisia:

Kiepskie jest to, że ludzie którzy go w ogole nie znają tak go hejtują

Bo bardzo kiepsko się zaprezentował.
Od planów robienia muzeum na szkolnej, po stalking, po wypłynięcie danych jakiegoś dzieciaka który był latexem ale uciekł, po zamykanie swojej dziewczyny na klucz, po to co zrobił w niemczech po pijaku. A czy wyszło na jego plus to się okaże, bo pampalini jednak nabroił i dochodzą pewne słuchy co
  • Odpowiedz
@SzelmaMonisia: Chodzi o dzieciaka z kanału Wywiady z Uniwersum.

https://www.youtube.com/channel/UC3I_xjw7mY2aPrvNK4vG4fA

Pierwszy wywiad przeprowadził ze srawkiem i to właśnie srawek pomagał go wybić. Później chłopak nagrywał tam te wywiady np. z Pato, Pawłem. W pewnym momencie chłopak miał dość tego, że sławek traktował go jak "gowno" i odszedł od ekipy latexowej i zrobił kilka lajtów gdzie się żalił na sradka. No i to był błąd bo zaraz na wypoku jakaś zielonka
  • Odpowiedz