Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
No nie z głównych kanałów a ze źródeł
Bo bardzo kiepsko się zaprezentował.
Od planów robienia muzeum na szkolnej, po stalking, po wypłynięcie danych jakiegoś dzieciaka który był latexem ale uciekł, po zamykanie swojej dziewczyny na klucz, po to co zrobił w niemczech po pijaku. A czy wyszło na jego plus to się okaże, bo pampalini jednak nabroił i dochodzą pewne słuchy co
https://www.youtube.com/channel/UC3I_xjw7mY2aPrvNK4vG4fA
Pierwszy wywiad przeprowadził ze srawkiem i to właśnie srawek pomagał go wybić. Później chłopak nagrywał tam te wywiady np. z Pato, Pawłem. W pewnym momencie chłopak miał dość tego, że sławek traktował go jak "gowno" i odszedł od ekipy latexowej i zrobił kilka lajtów gdzie się żalił na sradka. No i to był błąd bo zaraz na wypoku jakaś zielonka