Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +14
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

źródło: comment_16269826473l5Cn2wtOtEv7wl8s975PZ.jpg
PobierzTo jedna z wielu tajemnic
źródło: comment_1626986268G7gQuqr8PXvuLDd7gRgOen.jpg
Pobierz@SuchaSosna: tak właściwie to może być po prostu podkreślenie tego jak jest tłusty - że nawet pazury ma tak tłuste, aż wyglądają jak kopytka. Liczba "palców" się zgadza.
Sułtan kosmitów jest niesamowicie inteligentny, potrafi pokierować przyglupimi kurvinoxami na tyle dobrze, że zmusił gwiezdną flotę do defensywy.
Dzięki jego fortelom np. pozbył się admirała, a później podstawił swojego kosmitę na jego stanowisko.
Jeszcze co do jego pochodzenia. W laserowym gniewie dzidy na koniec C'qrwozaury lecą na "zachód", może stamtąd przybył sułtan.
Albo to po prostu kolejna hybryda,
źródło: comment_1626992472grdnvjl1knx1nmCka2dIyc.jpg
PobierzNa tym właśnie polega sztuka ( ͡° ͜ʖ ͡°)