Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +299
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Zazdro +404

A tutaj widzimy rozjuszonego linuxiarza XD
#bekazlinuksiarzy
źródło: comment_1626873418eq3VdigNGVlwXfFkIbKk0G.jpg
Pobierzźródło: comment_1626873479Jcv0XnD0yLIMymxCB61AKo.jpg
Pobierzźródło: comment_1626873493DVO3DZiVaHnPM2TYjSizAY.jpg
Pobierz¯\_(ツ)_/¯
Pamiętaj, co 2 minuty zmiana tapety ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@gust4v: Aaa, ten co throttluje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gust4v: Niedaleko pada jabłko od jabłoni ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
wpisz sobie w google te frazy i zobaczmy co dziala a co nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
macos problem - Około 161 000 000 wyników
linux problem - Około 389 000 000 wyników
@gust4v: Ale nie obrażaj pan, bo nie przeportujemy wam Supertuksa i będziecie mieli tylko 2 gry XD
@gust4v: mac problem - 1 530 000 000 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gust4v: Nie dziwię się. Mac do grania do żart Apple ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gust4v: Jest wręcz odwrotnie. To gry nie są robione z myślą o Macach. Nawet na Linuksie ten problem jest mniejszy.
SYNEK, NA SERVIE TO SIĘ PRAWDZIWE PLIKI WGRYWA! TAM JEST ŻYWIOŁ!
Ale nie było go stać ani nie miał go gdzie trzymać, a hehe frajerem to on nie jest, żeby komuś płacić za przechowywanie, więc zgadał się z jakimiś linuksiarzami z okolicy, że kupią