Wpis z mikrobloga

@gust4v: oj tak, używanie maca to czysty rigcz. Jak przestanę być biedakiem to też sobie sprawię jakiegoś macbooka. Śliny mi zabraknie od plucia na linuxiarzy
  • Odpowiedz
@fervi: Retina MacBook 2015 chlopie mamy 2021 a ja mam najnowszego macbooka z m1 XD co ja mam ci w odpowiedzi zalinkowac setki problemow z podstawowym dzialaniem linuxa? XDDDD mowilem linuxiarze to zwierzeta
  • Odpowiedz
a ja mam najnowszego macbooka z m1

@gust4v: Aaa, ten co throttluje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

mowilem linuxiarze to zwierzeta

@gust4v: Niedaleko pada jabłko od jabłoni ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fervi: sie naczytales w internecie a w rekach najwyzej miales to w media expert XDDD
wpisz sobie w google te frazy i zobaczmy co dziala a co nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
macos problem - Około 161 000 000 wyników
linux problem - Około 389 000 000 wyników
  • Odpowiedz
a w rekach najwyzej miales to w media expert XDDD

@gust4v: Ale nie obrażaj pan, bo nie przeportujemy wam Supertuksa i będziecie mieli tylko 2 gry XD

macos problem

@gust4v: mac problem - 1 530 000 000 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
mac nie jest robiony z mysla o graniu

@gust4v: Jest wręcz odwrotnie. To gry nie są robione z myślą o Macach. Nawet na Linuksie ten problem jest mniejszy.
  • Odpowiedz
@Spofity: Stary jakoś w zeszłym roku stwierdził, że koniecznie musi mieć serva do przesyłania plików, bo niby wypożyczanie za drogo wychodzi i wszyscy go chcą oszukać.

SYNEK, NA SERVIE TO SIĘ PRAWDZIWE PLIKI WGRYWA! TAM JEST ŻYWIOŁ!

Ale nie było go stać ani nie miał go gdzie trzymać, a hehe frajerem to on nie jest, żeby komuś płacić za przechowywanie, więc zgadał się z jakimiś linuksiarzami z okolicy, że kupią
  • Odpowiedz