Wpis z mikrobloga

Gucci - Gucci Guilty Absolute. Jeden z najbardziej skórzanych zapachów jakie można znaleźć. Kupiłem kiedyś skórzany pasek do spodni i pamiętam, że miał dokładnie taki sam zapach jak GGA. Nie miałem okazji sam się psiknąć (test na bloterze tylko), zapach to niezbyt mój styl, ale wezmę flakon z uwagi na to, że czymś mnie przyciągnął.

Cena: 1,4 zł/ml
Ilość: 120ml

Przyciągnął mnie chyba tym, że ta skóra jest tak bezkompromisowa. GGA nie jest zły, ta skóra źle nie pachnie, mimo że jest naprawdę intensywna. Oceny są wysokie, nie jakoś super, ale na parfumo 7,5 i dużo dobrych opinii. Fragrantica 4,02 różnie się wypowiada, ale wspólną cechą jest to, że nikt nie kwestionuje 'męskości' tego zapachu. Btw, dużo osób wskazuje podobieństwo z Dark Lordem Kiliana - oczywiście do jakości kiliana ma daleko, ale także skóra tutaj jest inna, (mimo intensywności) delikatniejsza i przystępniejsza, a że skóra to 99% taka różnica powoduje, że nie ma zupełnie podobieństwa między tymi dwoma (dla mnie).

Odleję od 10ml. Nie ma minimum, ale też drugiego flakonu nie uruchomię.

Dekanty 2,5 zł/szt.
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)

Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)

+UWAGA: z końcem lipca czyszczenie magazynów, będę wypychał wszystkie paczki (wszystkim, bez wyjątków)
NicholasUrfe - Gucci - Gucci Guilty Absolute. Jeden z najbardziej skórzanych zapachów...

źródło: comment_1626632870oXS5cmZWYNArI993ybQYeY.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach