Aktywne Wpisy

peanut_whu +298
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Goronco +87
Plusujacym wysyłam linka do lestlima, myślę około 19.55
#ksw
#ksw

Cena: 3,1 zł/ml (druga flaszka => 3,5 zł/ml)
Ilość: 30ml (druga flaszka => 50ml)
Wykonałem test teraz, w lato - to nie był najlepszy pomysł, ale musiałem. Oceny są bardzo wysokie i wyższe od TF TV w obydwu przypadkach, parfumo 8,4 i fragrantica 4,43. To naprawdę jest TV bez brandu Forda, tyle że o ponad połowę tańsze. Robiłem dwa testy, jeden zaraz po zakupie - pierwsze co mi przyszło do głowy to Tobacco Vanille (nie kwestia autosugestii). Drugi test ręka w rękę z fordem... 20cm od nadgarstka w obu przypadkach czuję TF TV. Wąchając przy samym psiknięciu, wydaje mi się, że al haramain jest odrobinkę mniej słodki i ma lekką domieszkę czegoś na kształt proszku do prania , ale to jest praktycznie niewyczuwalne (czepiam się). Różnica jest także w jakości składników, ale to raz, że czuć z bliska, a dwa - w obu przypadkach jakość jest dobra, u Forda jest po prostu lepsza.
Odleję od 5ml (może i tanio, ale mało). Ewentualnie mogę dokupić drugi flakon, ale wtedy osoby z drugiego by miały cenę 3,5zł/ml (chyba że ktoś znajdzie lepiej) i musiałoby z 50ml pójść z tego drugiego.
Dekanty 2,5 zł/szt.
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)
Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)
+UWAGA: z końcem lipca czyszczenie magazynów, będę wypychał wszystkie paczki (wszystkim, bez wyjątków)
źródło: comment_1626540808Zec5lzgIqcqbI9Kiop3Md8.jpg
Pobierzdobra, od teraz ewentualnie zaczyna się druga flaszka - także cena 3,5 zł/ml, a nie taka jak w poście i potrzebuję 50ml
@lucas0: tak samo, druga flaszka