Wpis z mikrobloga

Sarara T. - Bradaric F.
Bradaric wygra przed czasem 5.65 STS

Pewnie z wielu Was powie "gościa poebało" "Tomek dobry kick-boxer zleje go" itp itd, ale ja jestem obiektywny jako kibic tego sportu. Janusze pewnie dorzucili do ako Sarrarę – okej może być plus, ale po takim kursie grać gościa, który debiutuje w MMA? sory, ale nie. Rywal Tomka ma doświadczenie w klatkach, stoczył 8 zawodowych walk, a Tomek ma okrągłe zero. Poruszanie się w MMA, a KB, to całkiem inne światy. Pewnie większość powie walka zaczyna się w stójce, a tam Tomek jest lepszy. Racja jest pewnie lepszy, ale Bradaric, to nie jest kelner, jakim pierwotnie miał być rywal. Jeśli Bradaric sprowadzi Tomka do parteru, to myślę, że to będzie szybka egzekucja. Sam Tomek mówił, że parter i zapasy, to nie jest jego mocna strona, a walka zaczyna się w stójce. Jeśli Bradaric nie pójdzie na głupią wymianę i będzie dążył do sprowadzenia, to wygra. Sarrara z pleców będzie bezbronny jak dziecko pozostawione samo bez opieki w piaskownicy. Powodzenia ()
#ksw #bukmacherka #mma
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UFC_DANA_FANS: Mam takie samo przeczucie, jak miał walczyć z Tokiem to dorzucałem do kuponu, bo chłop 2 walki i w ogóle kelner. Ale teraz ten Bradarić to już nie taki słaby, zresztą widzieliśmy już taką sytuację z Izu Ugonohem jak go Samociuk oklepał,a wziął walkę dwa dni przed chyba xD Też to obstawiłem
  • Odpowiedz