Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

#kanalsportowy #spor #pilkanozna #mteuszmusialowski #liverpool
źródło: comment_1626509723DgGSTaivMG9nbXB75QCmor.jpg
Pobierzźródło: comment_1626509749CklQ09riRM3fRJyqKybGdX.jpg
PobierzUdało mu się strzelić 12 goli i zanotować trzy asysty w 25 meczach we wszystkich rozgrywkach.
źródło: comment_1626510211ApsOZwrvCTmhL4c4MNd1s1.jpg
PobierzPrzestańmy udawać, że gole strzelone w U-18 mają jakiekolwiek znaczenie i nie pompujmy balonika
@lronman: Niech chłopak chociaż zadebiutuje w dorosłym futbolu. Statystyki wykręcane w dziecięcych rozgrywkach nie powinny nikogo interesować.
Komentarz usunięty przez autora
No i minęło 4 lata tak się wszyscy podniecali wtedy a teraz wylądował na Cyprze. Nie jest wart więcej niż 200k euro, a chłopak ma już 22 lata. W jego wieku niektórzy już kariery robili w wielkich klubach. Taka była pompa wokół niego, śmiać mi się chce ze znawców.
@Ksiega_dusz: W międzyczasie chłopak i jego otoczenie jeszcze zdążyli stwierdzić, że do Polski to on nie pójdzie, bo nie będzie schodził tak nisko.
No jak tak