Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +75
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
mleko23 +48
Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam mięso ale jak widze tę tłustą obleśną golonke to mnie skreca na ciele jak i na umysle
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
@Crow7422: ty miałeś jakieś bmw? Akurat fabryka dawała dupy w różnych miejscach, no nie podumali tutaj:
http://e38e39.pl/viewtopic.php?t=15
@xionze: Dziękuje za odpowiedz. Mam specjalistę od bmw i ten mi powiedział by termostat z 840 e31 kupić na ciepłe kraje. Widzę że bardziej skomplikowany system
@Gollumus_Maximmus: Niezłe info. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Montuj śmiało.
@Crow7422: tylko że ten silnik został zaprojektowany bo dzięki wyższej temperaturze spełniał normy.
@Gollumus_Maximmus: Ty nie masz przypadkiem M62TU?
Jeśli tak to z 740d kupuj, jak nie to z E31 tam gdzie był mechaniczny i silnik był przystosowany do takich temperatur.
Prosta sprawa, warto to zrobić. Cały system chłodzenia jest pod mniejszym stresem i dużo lepiej chodzi dzięki temu.