Wpis z mikrobloga

Ale trzeba miec s---------y mozg, zeby siedziec z telefonem w reku, zrobic z 300 prob dodzwonienia sie i powiedziec..."No, super ze Kanal Sportowy powstal i dobra robote robicie". I takie osoby maja prawa wyborcze i ten kraj wyglada jak wyglada od lat
#kanalsportowy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Loko90: Najsłabszym ogniwem są właśnie telefony. Eeee Krzysiu, przejdzmy na ty, super robota z tym kanałem sportowym, a mogę kogoś jeszcze pozdrowic ?.
  • Odpowiedz
@Loko90:

I takie osoby maja prawa wyborcze i ten kraj wyglada jak wyglada od lat

Co mają prawa wyborcze do faktu, że do programu rozrywkowego na Youtube zadzwonił koleś wyrazić uznanie dla prowadzących? XD

Żeby nie było, mnie też śmieszy jak ktoś dzwoni tylko w tym celu (zwłaszcza, że takich telefonów było już wiele), ale jeśli ktoś czuje taką potrzebę, czuje się lepiej po takim telefonie to niech sobie dzwoni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@badziebadla:

jeśli ktoś czuje taką potrzebę, czuje się lepiej po takim telefonie to niech sobie dzwoni.

Blokuje linie, marnuje czas prowadzących, gości, czas widzów na kretyński telefon, gdy mógłby się dodzwonić ktoś z ciekawym tematem, pytaniem albo uwagą, która mogłaby wiele wnieść do dyskusji, poznać lepiej gości lub w jakiś sposób zmienić ich sposób patrzenia na pewne kwestie poruszane w programie.
  • Odpowiedz