Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +380
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

#rozowepaski #blackpill #redpill #kobiety #rozowypasek #rozwojosobistyznormikami #nerwica #toksycznamatka
@Ynfluencer:
@Zly_CzlowiekXD: Ale chodzi o to, żeby ten facet zapewniał emocje swoją osobowością i naturalnym zachowaniem, które wyrobił w sobie przez cały okres życia, a nie udawaniem i robieniem tego na siłę. Krótko mówiąc, jedna poczuje emocje przy nerdzie, a druga przy jakimś pięknym debilu i narcyzie, tylko czy chciałbyś laskę, która czuje emocje do debila
Też tak kiedyś myślałem i przez dekadę pisałem jak Ty i inni, że kobiety lecą na przystojniaków. Ciacha kaloryfery. Obecnie czuję wyrzuty sumienia za to, że wtłoczyłem to kłamstwo do