Aktywne Wpisy

koniolizator +225
Jadę do mechanika od automatycznych skrzyń biegów. Trzymajcie kciuki żebym nie musiał zakredytować się na 3 pokolenia do przodu.

Jarkendarion +5
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Nie żebym kiedyś nie próbował wpływać na zachowania swojej partnerki. To normalne. Jedynie, nie użyłbym słowa "zakaz". Wyrażałem swoją silną opinię na jakiś temat, np. za duży dekolt, a ona mogła z tym zrobić co chciała. No a ja mogłem zrobić co chciałem po usłyszeniu jej
A ja owszem spotykam takie osoby. Najbardziej zaskakują mnie koleżanki ze studiów, które narzekają na swoich facetów, że nic nie pomagają w domu, tylko wracają do domu, otwierają piwko i trzaskają na konsoli. Zaskakują mnie, bo przecież przychodziły
@jojac70: Co xD Nie