Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@tepskiteps: obecnie będzie to standard, mogłaś nie mieć w szkole, ale teraz to tzw "nowe cnoty niewieście", które będą teraz w oficjalnym programie nauczania. Przede wszystkim podległość we wszystkim mężczyźnie i skromność, kolana przy sobie i do kuchni. dziękuję za tą wypowiedź.
  • Odpowiedz
@tepskiteps: Nie wiem, dla mnie odklejenie od rzeczywistości. To są opowieści jakichś ludzi, którzy należą do innego gatunku i umawiają się z podobnymi troglodytami.

Nie żebym kiedyś nie próbował wpływać na zachowania swojej partnerki. To normalne. Jedynie, nie użyłbym słowa "zakaz". Wyrażałem swoją silną opinię na jakiś temat, np. za duży dekolt, a ona mogła z tym zrobić co chciała. No a ja mogłem zrobić co chciałem po usłyszeniu jej
  • Odpowiedz
@Lubie_Budyn: ja też mojej pomagałem iść na studia a potem utrzymać się na studiach a potem ze mną zerwała przez facebooka bo stwierdziła, że chce skupić się na studiach a ja ją ograniczam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tepskiteps:

koleżanka udostępnia na facebooku jako ważny problem XXI wieku, chociaż ja nigdy w moim otoczeniu nie spotkałem nikogo kto tak by się zachowywał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ja owszem spotykam takie osoby. Najbardziej zaskakują mnie koleżanki ze studiów, które narzekają na swoich facetów, że nic nie pomagają w domu, tylko wracają do domu, otwierają piwko i trzaskają na konsoli. Zaskakują mnie, bo przecież przychodziły
  • Odpowiedz
  • 1
@tepskiteps a mi się wydaje że to wyolbrzymianie wad ex. Goscie pewnie rzucili coś w stylu nie podobają mi się skarpetki, oversize u kobiet a ona poczula się tym dotknieta. Odpowiedź na pytanie o aparat to typowy duppchron. Gdyby wtedy odpowiedział "tak załóż" to teraz problemem byłoby że nie podobały mu się jej zęby. Laska wyolbrzymia. Albo jest magnesem na dziwnych ludzi ale wątpię.
  • Odpowiedz