Aktywne Wpisy
hyperlink +23
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza

źródło: image
Pobierz
A330 +27
Posiadanie psa powinno być obłożone jakimś chorym, wysokim podatkiem. Tak, żeby tylko ci, co naprawdę chcą i muszą, posiadaliby psa.
Wczorajsze wyjście z dzieckiem. Las niedaleko Warszawy, niedaleko też (niestety) osiedle. I co? I g...o. Dosłownie. Las jest traktowany jak publiczna toaleta dla okolicznych psynków. W ciągu pół godziny naliczyłem z 10 psów latających bez smyczy, jedna baba srała swoim psem i nie sprzątnęła, na zwróconą uwagę powiedziała że KOMU TO PRZESZKADZA
Wczorajsze wyjście z dzieckiem. Las niedaleko Warszawy, niedaleko też (niestety) osiedle. I co? I g...o. Dosłownie. Las jest traktowany jak publiczna toaleta dla okolicznych psynków. W ciągu pół godziny naliczyłem z 10 psów latających bez smyczy, jedna baba srała swoim psem i nie sprzątnęła, na zwróconą uwagę powiedziała że KOMU TO PRZESZKADZA
#slask #katowice #sosnowiec #jaworzno #motoryzacja
są obok WORD w Katowicach. Stan na dzisiaj rano to cena ON nizsza o 20groszy/litr w porownaniu do Shella albo Amic przy Kościuszki.
pkm olkusz
https://www.uokik.gov.pl/kontrola_jakosc_paliw_mapa.php
Rodzaj paliwa i wynik badania
Tankuję od od powstania ( wprawdzie 95 a nie rope) i auto nadal dziala
źródło: comment_16261789763R9JxXpt9o1nOY9oAj25Pj.jpg
Pobierz@Azurusek: ja tankuję na Carrefour oraz Auchan w Sosnowcu - paliwo w sumie mają z Orlenu, brak tylko marży za sklepiki i mycie kibli. Tankuję niezmiennie od 6 lat i bez żadnych problemów. Carrefour na CH Dąbrówka momentami po 30 gr różnicy na litrze gazu względem Orlenu czy Circle K