Od dłuższego czasu zastanawia mnie pewna sprawa...
Skąd na 4Chanie wzięła się taka popularność smoluchów i dominacji bbc? #!$%@? co drugi wpis to o czarnych i upodleniu białych. Pamiętam jak ten chan był najbardziej rasistowskim portalem i już nawet pomijając plagę wszechobecnych trapów to nieźle ich wszystkich #!$%@?ło. Tak się ugiąć i stoczyć ( ಠ_ಠ)
@BlackReven: Nastąpiła zmiana pokoleniowa, młodzi karmieni pewnymi rzeczami niczym gęsi na foie gras są największą aktywną demografią i eksponują to co aktualnie mają tam w głowie nasrane. 4chan to zawsze był taki wyciek zwichrowania, a teraz w modzie jest po prostu inny typ #!$%@?.
@BlackReven: Jakoś to zaczęło się koło 2016 kiedy były wybory prezydenckie USA. 4chan trochę "zaprosił" nową krew. Ale z tego co widziałem to tylko się dzieje na nieco bardziej popularnych boardach, zresztą 4chan zawsze był pełny mniej czy bardziej normalnych ludzi.
Od dłuższego czasu zastanawia mnie pewna sprawa...
Skąd na 4Chanie wzięła się taka popularność smoluchów i dominacji bbc? #!$%@? co drugi wpis to o czarnych i upodleniu białych. Pamiętam jak ten chan był najbardziej rasistowskim portalem i już nawet pomijając plagę wszechobecnych trapów to nieźle ich wszystkich #!$%@?ło. Tak się ugiąć i stoczyć ( ಠ_ಠ)
źródło: comment_1625849906im9WszgTHyO4raIbNamWK5.jpg
Pobierz