@grekuu: Ja miałem atak hakerski na konto i weryfikowałem się dokumentem tożsamości ok. 1.5 miesiąca. Z początku wiadomości zwrotne po ok. 2 dniach, a potem z jakiś miesiąc czekałem na kolejną negatywną wiadomość zwrotną.. xd Już spisałem wtedy konto na straty, ale w końcu się udało xd A co to nawywijałeś?
@Tippler: nic nazywałem rzeczy po imieniu , ostatni post jaki napisałem to pod postem kolejki do enrgy , napisałem że zlot szlaufów co dawno d--y w kiblu nie wypinały xD no i ogólnie często miałem bany 30 dniowe ostatnio za szlaufy ( ͡°͜ʖ͡°) szkoda że nie ma żadego emaila do fb xD( ͡°͜ʖ͡°) Chodz nie wiem jak działa
@grekuu: To musiały pójść zgłoszenia xd no nie ma. Jedynie formularze dostępne dla kont bez bana. Ewentualnie formularz do problemów z logowaniem. Ja tam pisałem xdd ale nie wiem czy to coś dało. Nikt mi nic tam nie odpisał.
@Tippler: K---a to widzę, że grubo tam jest xD 1,5 miesiąca oczekiwania na weryfikację.
Mi zablokowali 30 czerwca, bo sobie zmieniłem hasło i uznali to za atak hakerski. Myślałem, że faktycznie weryfikacja potrwa te dwa dni maks jak pisali na różnych stronach. Po tych dwóch dniach drugi raz im wysłałem zdjęcie dowodu, ale zrobione trochę lepiej, bo nie dostałem żadnej informacji i myślałem, że coś się
@Masterpolska94: Masakra. Powinien być mail po angielsku, że się nie udało zweryfikować. Też jakoś 2-3 razy się weryfikowałem i czekałem te 2 dni za każdym razem, ale potem to już blisko miesiąca. Ja się w końcu zweryfikowałem zdjęciem prawa jazdy. Wcześniejsze próby z dowodem się nie udały. No, ale nie wiem na ile to przypadek.
#socialmedia #pytanie #pytaniedoeksperta #heheszki #facebook
źródło: comment_1625686128RNgomFQBXjEJjRUUkvNhJ4.jpg
PobierzA co to nawywijałeś?
szkoda że nie ma żadego emaila do fb xD( ͡° ͜ʖ ͡°) Chodz nie wiem jak działa
1,5 miesiąca oczekiwania na weryfikację.
Mi zablokowali 30 czerwca, bo sobie zmieniłem hasło i uznali to za atak hakerski. Myślałem, że faktycznie weryfikacja potrwa te dwa dni maks jak pisali na różnych stronach.
Po tych dwóch dniach drugi raz im wysłałem zdjęcie dowodu, ale zrobione trochę lepiej, bo nie dostałem żadnej informacji i myślałem, że coś się