Wpis z mikrobloga

Kto w 2021 przesyła pliki na telefon przez USB?

@strean: to serio jest takie dziwne? Ja przesyłam. I to przez ADB, bo mnie MTP w-------o niemiłosiernie, zwłaszcza przy zrzucaniu większych plików. Przy robieniu backupów jest to mega dobra opcja, bo tak naprawdę wpisuję tylko adb pull /sdcard/ X:\backup[data] i wszystko grzecznie leci.
  • Odpowiedz
myślę, że jest to kwestia wieku. Od pewnego momentu po prostu przestajesz piracić i doceniasz czyjąś pracę kupując i płacąc, a nie kombinując jak tu coś obejść.

@Chehu: OP pisał o anime, a legalne oglądanie tych seriali w naszym języku jest dość ciężkie. Masz parę tytułów na netfliksie i to w zasadzie tyle. To nie jest tak, że jest wybór. Jeśli chcesz oglądać to musisz piracić.
  • Odpowiedz
@Kliko: Idź się lecz dzbanie razem z tym swoim cwaniackim tonem pokroju kuców. Od pierwszego posta czułem ze pajac, wyśmiewanie ludzi ze starszym telefon tylko to potwierdziło
  • Odpowiedz
@Kliko: Jest ciezki do ogarnięcia jak się całe życie siedziało na androidzie, ale jak już się przestawisz to potem znow ciężko w druga stronę. Za to nienawidzę kompletnie ich komputerów.
Jesli chodzi o bluetooth, można to szybko ogarnac robiąc sobie na ekranie skrót do „wyłącz bluetooth”
  • Odpowiedz
A spróbuj pobrać se YouTube vanced żeby nie mieć reklam na YT.

A nie czekaj nie ma czegoś takiego na IOS i nigdy nie będzie xD

@xdTM: wystarczy używać Brave zeby nie miec reklam na youtube
  • Odpowiedz