Wpis z mikrobloga

Jutro jadę objechać 6 punktów szczepień po 3 tygodniach od ostatniego szczepienia, ktoś z okolic NORTH WEST / MERSESYSIDE brał druga dawkę Pfizera ?

Jadę do :

Wednesday 7 July 2021

Drop-in vaccination clinic, Liverpool University Hospitals Vaccination Hub, Aintree University Hospital, Aintree Hall, Longmoor Lane, Liverpool, L9 7AL, between 9am and 12pm & 1pm and 5pm (Pfizer only)

Drop-in vaccination clinic, Liverpool University Hospitals Vaccination Hub, Mersey Ferry Terminal Building, Pier Head, George Parade, Liverpool, L3 1DP, between 8:30am and 12pm & 1pm and 4:30pm (Pfizer only)

Drop-in vaccination clinic, Melwood Training Ground, Deysbrook Lane, Melwood Drive, Liverpool, L12 8SY, between 9:30am and 7pm

Moss Ln E, Moss Side, Manchester M15 5NN - walk in

B33 8TA, Bordesley Green E, Stechford, Birmingham - Walk in

S9 4QH, Darnall, Sheffield - Walk in

Podobno dają jeżeli ma się dobry powód, wiec trzymajcie kciuki za Polaka kombinatora.

#szczepienia
#covid19
#uk
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@petugh @Momplicatedmonger @today
Pojechaliśmy do Londynu i niestety lipa bo musi być 3 TYGODNIE + 1 dzień, wiec przed samymi drzwiami do gabinetu doktor nam podziękował.

St marks pharmacy southport - na reddicie pisze ze dają po 3 tygodniach, jednak byliśmy i tez odesłali nas z kwitkiem.

Ogolnie to p--------e z ta szczepionka, czy ktoś wie jak teraz wygląda przejazd przez granice ?
I czy oni sprawdzaja aplikacje czy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Malyburtownik: w St Marks miałam pierwsza dawkę hah. Mi na szczęście udało się przebukowac z 27 na 5 sierpnia (po 8 tyg) a do Polski lecę 11 września, więc w sam raz. Słyszałam, że działa myk jak kupisz bilet z Polski gdzieś dalej to wtedy traktują to jako tranzyt. Ryanair może mieć tanie bilety i może się udać. Tyle że pewnie gorzej jak masz bilety w 2 strony na jedej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Momplicatedmonger: Tak, na stronie NHS. Jak weźmiesz opcje manage my booking i chcesz wziąć cancel to pokaże się, żeby sprawdzić terminy zanim anulujesz. Pokażą się terminy w tym samym punkcie. U mnie były na 11 sierpnia. Jak już wzięłam anulowałam to trzeba od nowa bukować i wtedy możesz sprawdzać też inne punkty. No i udało się na 5 sierpnia znaleźć
  • Odpowiedz