Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jestem 2 miesiące w związku z dziewczyną, oboje lvl 29. Zaproponowała wspólny weekend za miastem z własnej inicjatywy. Zgodziłem się i spytałem czy zamierzamy spać w jednym łóżku tam. Odpowiedziała, że tak. Weekend jest za dwa tygodnie, nigdy dotąd nie nocowaliśmy u siebie.
Czy Waszym zdaniem na takim weekendzie można próbować inicjować jakiś bardziej erotyczny kontakt fizyczny? Nie mówię, że od razu seks, ale jak będziemy spać w
Mirki, jestem 2 miesiące w związku z dziewczyną, oboje lvl 29. Zaproponowała wspólny weekend za miastem z własnej inicjatywy. Zgodziłem się i spytałem czy zamierzamy spać w jednym łóżku tam. Odpowiedziała, że tak. Weekend jest za dwa tygodnie, nigdy dotąd nie nocowaliśmy u siebie.
Czy Waszym zdaniem na takim weekendzie można próbować inicjować jakiś bardziej erotyczny kontakt fizyczny? Nie mówię, że od razu seks, ale jak będziemy spać w

W tym sezonie zbieramy oceny kierowców za poszczególne GP oceniać można tutaj https://forms.gle/6TDewn5zzQZZ3B9z7 proszę tylko o niepsucie zabawy i nie wypełnianie ocen więcej niż raz. Oceny zbieramy do jutra do 12:00 później wpiszę je w arkusz i opublikuję pod tagiem #f1mpc bez wołania.
W tym tygodniu nie uzyskaliśmy żadnych końcowych odpowiedzi, ale dowiedzieliśmy się że ulubiony kierowca większości wykopowiczów ( ͡° ͜ʖ ͡°) zostaje z nami na kolejne dwa sezony...
Na podium zamiana miejsc między drugim i trzecim zawodnikiem, w dalszej stawce są bardziej widocznej zmiany.
Denerwuje mnie już ta dominacja @Jacaaa xDD drugie miejsce @takie-inne-uczucie trzecie @matewoosh
Przejrzałem też pytanie premium z waszymi przewidywaniami i oto największe pomyłki jakie znalazłem:
@steven1401
@tomex1909
@trikos @krzychu3 @kirby @Gomorrah
@qubeq
@DetectiveHorse
@kubossc
Link do arkusza tutaj https://drive.google.com/file/d/14J0oCBYFaznrXImuiFdJhHXQuvWe8GDi/view?usp=sharing
#f1mpc #f1
źródło: comment_1625475269Y5Zhw9xFOnxrNcIBCKAk3p.jpg
Pobierz@jedlin12 @Lethorin @milosz1204 @krasnoludkolo @joolekk @Tolmaion92 @Bambomancer @olasty @Raa_V @Luceeek @danielson161 @sobol29 @Syskiev @Gubi48 @Janelborodo123 @zbigniew-wu @abonent_ @Masieg @DetectiveHorse @Wabi_Sabi @mydailymemes @dwiestronyhistorii @Kennyy @BJXSTR @Amolfkikler @eeeeeeee @chianski @scully @KotSzybki @SiennyStog @Sruklilele @Lewak2019 @banthalador2 @Dalemsienabracnategobaita @Stary_swider @Marynowane_gowno @Myz_Czarodziej @Querly96 @radical012 @smutny_kojot @Wiciu553 @Rymcimpymcim @Chris_in_flames @tomex1909 @fordern @Krzychh @C1nu @Stahu1 @GoesLikeHell @pupusiowietz