Wpis z mikrobloga

#guildwars2 #gw2

30lv warrior here, wersja f2p. Pomocy:D

1/ czy są jakieś mega cenne przedmioty na tym etapie gry, które mógłbym przypadkiem sprzedać w sklepie i byłoby to najgorsze posunięcie?
2/ czy warto wydobywać te rudy/drzewka na tym etapie gry? Najwyższy jaki spotkałem surowiec to srebro. Jeżeli tak - co z tym robić?
3/ po co tu gold jest? Mam 7 złotych monet, nic ciekawego w sklepach do kupienia, targ mam zablokowany... Później jest przydatny czy tu raczej barterowo się handluje?
4/ coś jest do roboty na razie więcej oprócz serduszek i story co 10lv? Może jakieś rajdy? Czy do tego dodatki trzeba?

Dzięki!
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@carryON_:
1)malo prawdopodobne ale przedmioty egzotyczne (pomarańczowe) zawsze sprawdzaj w aution house. Warto tez sprawdzać materiały do craftingu bo te z niskich lvl są często droższe niż endgameowe.
2)warto - patrz pkt 1.
3)na wyższych lvla do ubrania postaci będzie Ci potrzebna masa golda
4)rajdy to absolutny endgame. Od 30 lvl zaczynają się dungeony ale nie warto na nie chodzić przed 80lvl. Co najwyżej story mode żeby lvl szybko wbijać.
  • Odpowiedz
Później jest przydatny czy tu raczej barterowo się handluje?

@carryON_: Później do craftowania. Możesz sobie nim nabijać poziom

Może jakieś rajdy? Czy do tego dodatki
  • Odpowiedz
@Kardig: @vateras131: dzięki panowie.

A może jest jakiś trick żeby już na tym 30lv mieć mounta? Widzę, że inne postacie już je mają ale to pewnie któraś ich postać z rzędu. Pytanie czy dam przy kogoś pomocy go zdobyć?
  • Odpowiedz
@carryON_: mounty tylko z dodatkiem, jak kupisz path of fire to dostaniesz chyba możliwość zboostowania jednej postaci do 80 lvla. Oblokowanie raptora to jakieś pół godziny grania w ten dodatek.
  • Odpowiedz
@carryON_: Mounty są w dodatku Path of Fire. Niektórzy przeskakują na szybko do lokacji dodatku, robią pierwszą misje i mają mounta.
Nie wiem czy da się je kupić, jakiś czas nie grałem
  • Odpowiedz
@carryON_: Mam chyba jedną postać na 30 lvlu która chce rozwijać bo niestety do 80 lvla jest tylko chodzenie i expienie byle do 80xD Co prawda jestem słabiakiem ale jak chcesz to możemy kiedyś pograć to może coś podpowiem.
  • Odpowiedz